Meghaltam és újra megszülettem. Születésem időpontja 1999. október 10. Tehát tizennégy éves vagyok, halálom után. Halálom és újjászületésem egy óra leforgása alatt megtörtént, és én semmit, de semmit nem vettem észre belőle. Azon a napon nem tudatosult bennem, hogy újjászülettem, csak később, hetekkel, hónapokkal később jöttem rá, hogy megváltozott a gondolkodásom önmagammal, és az életemmel kapcsolatban.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Angelika
@kamazuka: Hát, a gyerekkoráról itt nem sok szó esik... :)
kamazuka
@Angelika: Akkor, egy kirándulásról írt?
Angelika
@kamazuka: szerintem történt vele egy baleset, és átgondolta az addigi dolgait, és ennek hatására megváltoztatta a jövőről az elképzeléseit. Azt írja, hogy hallotta az anyja, az apja és a bátyja hangját. A következő szó: biztonság. Szóval nem valószínű, hogy a gyerekkora volt kegyetlen, inkább a baleset előtti időszaka, szerintem párkapcsolatra, munkára értette, ahogy írta, rossz döntéseket hozott ezekben a dolgokban.
kamazuka
@Angelika: Most hogy már figyelmesen elolvastam,nekem is ez jött át!Azért köszi a segítséget.Elvégre mintha rólam írták volna a cikket.De nem, csak ilyen volt nekem is!
Angelika
@kamazuka: :) Én szerkesztettem be, úgyhogy kénytelen voltam párszor elolvasni. :) Nagyon szívesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.