Tudom, hogy mindig azt szoktad válaszolni az ilyen levelekre, hogy ne avatkozzon kívülálló mások életébe, de egyszerűen nem hagyhatom, amit a fiammal a barátnője tesz. A fiam 25 éves, a lány 23. Már két éve járnak, először nagyon szerettem. Kedves volt, velem is próbált jó kapcsolatot kialakítani, kikérte a véleményemet olyan dolgokban, amikhez én talán a tapasztalatomnál fogva jobban értettem, recepteket kért tőlem, szóval igyekezett, és én ezt nagyra becsültem. Emellett úgy láttam, hogy a fiamat is szereti, azért akar velem is jóban lenni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
Egy szónak is 100 a vége, a felszolgáló hölgyike nincs megelégedve a barátja kolbászával. Ezért járkál külföldiekkel. Nem a pénz miatt... Az csak duma.
jameska
@X-ray: ezzel nem értek egyet. A pénz nagy úr... gondolj bele, alig néhány éjszakával megkeresi a teljes havi (tételezzük fel, hogy jó) havi jövedelme egészét még egyszer. Az bizony nem megvetendő.
jameska
@Csizmás Kond: szerinted eleve erre születik? Benne van a vérében? Akkor is kurva lenne, ha mondjuk a szülei nagyon tehetősek és támogatják anyagilag, fizetik a sulit, stb. Vagy inkább akkor próbál megélni a testéből, ha... ha több pénzre vágyakozik? Ha nem talál munkát, és szinte adott a helyzet, hogy ebből fenn tudja magát tartani. Diáklányok ezrei vállalnak ilyen munkát felsőfokú tanulmányok mellett, PÉNZÉRT, hogy finanszírozni tudják a tanulást, lakhatást, ruházkodást...
Persze, ez utóbbi csak egy kiragadott példa sok közül.
Csizmás Kond
@jameska: A szexeléshez nem elég csak lefeküdni, azt valamilyen formába élvezni is kell, különben nem tudod megfelelően végigcsinálni vagy folytatni.
...szóval dupla haszon ...vagy semmi.
A szexszolgáltatás pedig nem az egyedüli megoldás a pénzszerzésre hanem a legkönnyebb.
kukac50
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Barátságból is teheti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.