A Paripa Csárda Debrecen természetvédelmi övezetében, ózondús levegőjű fenyőerdő közepén található. Konyhája a hagyományos magyar ízekre épül, kemencében főtt, sült ételekkel, házi kenyérrel, hal, valamint vad ínyencségekkel várják vendégeiket. Cikkünkben az utóbbit szeretnénk figyelmükbe ajánlani, mert őz, szarvas és vaddisznó húsos fogások szép számmal találhatóak az étlapon, ráadásul mindezek olyan egyedi módon elkészítve, ahogy odahaza nem túl gyakran főzi meg még egy született feleség sem.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.