14 éves koromtól jártam a barátommal, 17 évesen viszont megismerkedtem egy másik pasival. Idősebb volt nálam három évvel, nagyon menő volt, a helyi kosárcsapatban játszott. Nálunk nagy hagyománya van a kosarazásnak, a legjobb pasik ott játszottak mindig, és ő már profi volt, ráadásul vagány, laza srác, olyan barna szemekkel, hogy ha ránéztem, teljesen kikészültem. Elhagytam érte a gyerekkori szerelmemet, olyan szerelmes lettem a jóképű sportolóba, hogy ki sem láttam a nagy szerelemből. Mondták nekem, hogy szereti a piát, meg a nőket, meg hát tudtam is, nem titkolta, de azt gondoltam, hogy értem megváltozik. Igaz, amikortól együtt voltunk, csak egy-egy buli alkalmával iszogatott, más nőkre meg rá sem nézett.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Az élet nem habos torta. Volt már ilyen, meg még lesz is. Alkoholistával nem szabad kezdeni, gyakorlatilag alig van esély arra, hogy megszabaduljon a szenvedélyétől. Mindegy, hogy agresszív (mint a férjed) vagy befordul (mint a régi szerelmed) egy alkoholitsa mellett az élet csupa bizonytalanság és stressz. Nem szabad belemenni és a gyerekeket ismét ilyen traumának kitenni. Fontos neked rögtön egyik férfi ágyából a másikéba ugranod? Légy türelmes, biztos találsz olyat idővel, aki vállal téged a gyerekekkel együtt is.
A lakásról annyit, hogy ragaszkodj az eladásához, kérjed a részed belőle, mert a férjed ki fogja inni maga alól az egészet! Ne várd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.