Egészen addig szépen éltünk, amíg a férjem meg nem betegedett. Húsz éves házasok vagyunk, sok hangos szó nem esett köztünk, mondhatom, hogy igazán szép időt töltöttünk együtt. Csakhogy a férjem kapott egy agyvérzést, és minden megváltozott. Nem lett teljes értékű ember a felépülése után, de nem fizikai tekintetben. A viselkedése változott meg teljesen. Tulajdonképpen már az agyvérzéséért is engem hibáztat, azt mondja, azért kapta, mert rájött, hogy megcsalom. De én soha nem csaltam meg, mégis az a kényszerképzete, hogy a legjobb barátjával rajtakapott bennünket, és ő akkor esett össze, mert nem bírta elviselni, amit látott.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Szerintem nem árt ha elviszed a férjed, az orvoshoz, vagy orvost hívsz hozzá! A kényszerképzetek sosem vezettek jóra! Eddig még így vagy úgy de "tragédiához" vezettek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.