A barátnőmmel együtt jártunk általános iskolába és gimibe is. Aztán másik egyetemre mentünk, ahol én összeismerkedtem a párommal. Nagyon szerettük egymást, már a házasságot, gyerekeket tervezgettük, amikor feltűnt a barátnőm, akitől egy kicsit elszakadtam, amikor másik iskolába kerültünk. Budapestre kötözött ő is, és gyakran találkoztunk. Bemutattam neki a páromat is. Nagyon büszke vagyok rá, mert nem csak iszonyú jóképű, de okos is, és a humora is szuper. Igazi álompasi, legalábbis nekem. A barátnőm egyre gyakrabban jött hozzánk, de ez csak akkor tűnt fel nekem, amikor kiderültek a dolgok.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
honeykiss
Ezt nem nevezném barátnőnek, inkább egy cafatkának...a pasidat meg jobb ha szélnek ereszted az ilyen pasi nem pasi csak egy csiga-biga...
Pilóta
@honeykiss: 11:55
Mit szól majd ehhez, a mi csigánk?!:-)
honeykiss
@Pilóta: üdv. szipi-szupi az új fotó !
Nakimaga
Nézd a jó oldalát!:)
Nincs reggelente,hányingered,nem zabálsz folyton ,nem torzul a tested,nem fog lógni a csöcsöd a szoptatás után és,ha azonnal elválsz,nem a barátnődet,hanem Téged csinálhat fel legközelebb,ezzel visszavághatsz az "LB"-nek(Legjobb Barátnő)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.