Bud Spencer és Terence Hill újra osztják a pofonokat 2014-ben. A két színész rábólintott a közös filmezésre és a forgatókönyvre. A legmagasabb valaha filmezésért kapott pénzt fogják a forgatások után felmarkolni, amire nem tudtak nemet mondani. Spencer: Én szívesen elvállaltam, szeretnék újr a a társammal, Terence-vel dolgozni. Terence: Én már vissza akartam vonulni, de benne akarok lenni a történelem könyvekben, mint a legtöbb pénzért dolgozó színész, és be akarom bizonyítani, hogy nem vagyok olyan öreg mint Bud (nevet), simán eltáncolom a nótáját (nevetnek mindketten). Bud: lehet hogy gyors az öregfiú, de ha lekeverek neki egyet akkor nem fog ostobaságokat beszélni. A film magyar címe ilyesmi lesz: Útóljára jöttünk dühbe. Már nagyon várják a forgatást, egy profi boxoló készíti fel őket a pofonok osztására, és csak egészséges ételeket ehetnek, persze csak óvatosan. Minden idők legnagyobb profitját remélik a rendezők. Te elmész moziba megnézni őket? Vagy annyira rajongó, hogy...

Forrás: idevalo.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@csikknorisz: most néztem egy szép filmet ...Clint Eastwood ..Az utolsó csavar ... tavalyi
Silver
@ila51: Nekem Clint Eastwoodtól legutóbb a Gran Torino című film jött be,de nagyon.Picit nehezen indult be,de utána már nem lehetett nem nézni.
honeykiss
Ez a páros egy legenda, szerettem őket...természetesen megnézem
csikknorisz
@ila51: De nem az a címe, hogy "Piszkos Harry utolsó bevetése", és Eastwood sem kemény zsaruként vagánykodik benne. :)
ila51
@Silver: letöltöttem , most néztem meg , megsirattam , biztosan többször meg fogom nézni :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.