"Korábban a Galaktika.hu oldalon már elkezdtük felsorolni a legjobb fantasztikus ifjúsági regényeket, következzen tehát a következő öt - nem fontossági sorrendben! 6. Christopher Paolini - Örökség sorozat 7. Scott Westerfeld - Leviatán trilógia 8. Rick Riordan - Percy Jackson és az Olimposziak sorozat 9. Darren Shan - Vámpírkönyvek 10. Diana Wynne Jones - Palota sorozat"

Forrás: booker.hu
Feltöltő: picaflor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dicee
Ifjúságom meghatározó sorozata Paolini: Örökség ciklusa, és Darren Shan regényes története. Letehetetlen könyvek, zseniális karakterekkel. A Darren Shant tuti bele tenném az általános iskolai kerettantervbe, mert olyan mondanivalója van! :)
miazavalami
@Dicee: Én is olvastam , de akkor az alkonyat sorozatot pedig érettségi tételnek gondoltad? :-)))
miazavalami
@Dicee: Ja a Narnia krónikáit kihagyták!!!
Dicee
@miazavalami: hát ne haragudj, de az alkonyat sorozat olyan messze van a Darren Shan mondanivalójától- eleve az értelmes gondolatok közlésétől- mint Makó Jeruzsálemtől.
miazavalami
@Dicee: Nekem mondod? Csak kötekedni akartam... :-)))) De a Narnia krónikáit kihagyták! Azt olvastad? Én olyan 9 évesen olvastam először...
Dicee
@miazavalami: A gyerekkoromból kimaradt, viszont tavaly volt szerencsém az első részt olvasni, amely -a koromból adódóan- túl gyermeteg volt számomra. De a sorozat megvan, gyermekeimnek mindenképp meg szeretném mutatni, hogy ők még "időben" olvassák, s jobban tudják értékelni. :))
miazavalami
@Dicee: Az jó! Én felnőttként is elolvastam... Lehet röhögni! :-)
miazavalami
@Dicee: Visszatérve első kommentedhez. Ehhez képest mit szólsz , hogy 7-8 osztályosok kötelező olvasmánya a Sorstalanság?
Dicee
@miazavalami: Nem hiszem, hogy azt olyan korán kellene a fiatalokkal olvastatni, ha lehetne inkább gimnázium vége felé tenném be, esetleg érettségi tételként is akár.
Én nyolcadik osztályban még Móricz: Légy jó mindhalálig könyvét olvastam, szerintem az is épp elég egy olyan korú gyereknek.
miazavalami
@Dicee: Babás! :-) De az ökrök betették! :-(
Dicee
@miazavalami: Nem teljesen értettem amit írtál :D Szóval neked a Sorstalanságot kellett olvasnod? Vagy rosszul értettem? o.O
miazavalami
@Dicee: Nem kellett magamtól olvastam. Nem vagyok már gyerekkorú... , így 50 felé, és mégcsak nem is féluton...
pestabá
@miazavalami: Inkább olvasni, mint átélni!
miazavalami
@pestabá: Aha! e megmondom őszintén csalódtam... :-( Kertész nem tartja magát magyarnak. Érdekes csak azóta mióta megkapta a nobel díjat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.