Dunaújváros külterületén, a Dunában találták meg annak az angol orvostanhallgatónak a holttestét, aki január 1-jén tűnt el Budapest belvárosában - írja a Bors.

A Bors információi szerint Daniel Gliksten holttestét március 20-án találták meg, az igazságügyi orvosszakértő szerint nem történt gyilkosság. A lap szerint a Duna 1584-es folyami kilométerénél vetette partra a folyó a holttestet. A budapesti Semmelweis Egyetem elsőéves hallgatója szilveszter éjjel a Belvárosban, az Ötkert szórakozóhelyen bulizott barátaival, de a parti közepén egyedül távozott.

A térfigyelő kamerák január 1-jén, hajnali 2 óra 6 perckor készítették róla az utolsó képet a Lánchíd pesti hídfőjénél. Ugyanott veszett nyoma, mint 2008. december 4-én Ophélie Bretnacher-nek. A francia diáklány földi maradványait több mint két hónap múlva találták meg a fővárosban, a csepeli szabadkikötőben.

Németh-Kész Mónika Fejér megyei rendőrszóvivő azt közölte: a haláleset körülményeit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja. A cikk szerint a rendőrség még a héten kiadja a holttestet a családnak.

A Bors információi szerint a boncolás megállapította, hogy az angol fiút nem gyilkolták meg. Önszántából végzett magával, halálát fulladás okozta.

Az orvostanhallgató eltűnése hazájában is közügy lett. Tehetős családja egy ötszáz hektáros birtokot igazgat Suffolk megyében, őzeket, juhokat tartanak és dolgoznak fel. Több tévécsatorna ­fog­lalkozott Daniel rejtélyes eltűnésével. A fiú kettős állampolgár volt, így a keresésbe bekapcsolódott a brit és a svéd nagykövetség is. A Bors úgy tudja, hogy a család tudomásul vette és elfogadta az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat eredményét.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
nincs itt valami szatír aki szórakozásból belögdösi az ittas külföldieket 4 évente ?
Pilóta
@moszkvatér: ... 4 évente? Nem hinném, hogy ez periodikus, bár Isten tudja!?
csiga0771
Ne mondjátok hogy egy híd közepén állva /HÍD/ nem gondoltatok még arra, ... mi lenne ha 'belepottyannék' ...szándékosan persze..
hallgatag
@Pilóta: Ez is érdekes véletlen, hogy mindkét
áldozat EZÈRT utazott Magyarországra ???
furfang
Hát nem tudom...Nekem azért valami krimi lengi körül ezt a két történetet, túlságosan hasonló a két dolog. Emberrablás is megfordulhat az ember fejében.
Dr plágium
Hamarosan jön az FBI és nyomozni fog. Ez nem lehet véletlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.