Az ábrándozás jóval veszélyesebb autóvezetés közben, mint a mobiltelefonos üzenetpötyögtetés vagy beszélgetés - erre jutottak egy amerikai tanulmány készítői. Az Erie biztosítótársaság adatai szerint a figyelmetlenség okozta halálos autóbalesetek 62 százalékában a vétkes azzal magyarázta hibázását, hogy elábrándozott, míg az SMS-ezés 12 százalékban játszott főszerepet.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duett
@Szvetlana: na, jól van! írok inkább neked egy sms-t! mi is a telószámod?
silber13
@Szvetlana: Érdekes elképzelés aegy zenemű születéséről, de akad néhány zenész, akit nem érdekeltek a szabályok, .És az agyukban lévő őrült kavargás félelmetes rendet takart, Tess csak Das Wohltemperierte Klavier-ra, vagy más ilyen gigantikus művekre gondolni. .
Szvetlana
@silber13: Ennyire mélyen nem ismerem a zenét, mint te. Ezt a művet pedig most hallom először. A német zene számomra már annyira magas, még Wagnert sem igazán szeretem.
Megmaradok egy könnyedebb Shopennél, vagy egy lágyabb mazurkánál, esetleg egy Szmetanánál.
silber13
@Szvetlana: Megmaradok én is a kedvencemnél: Bachnál. Hát ott a kavalkád félelmetes renddé válik...
Szvetlana
@silber13: Oké, rendicsek, ki-ki a maga módján élvezze a zenét:))

Elkanyarodtunk az ábrándozástól, persze én is szoktam, de úgy , mint egy lehetséges lehetőségről, és akkor már a megoldáson gondolkodom. Ha nincs reális alapja, akkor elvetem, mert haszontalan időtöltésre nincs időm:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.