Érdekes összefonódásokat talált a Blikk azon cégek között, amelyek százmilliókat nyertek a kormányzat döntéseinek köszönhetően.

Két budapesti cégnek, a Happy Company Kft. és D-Z Company Kft.-nek például ugyanaz a közép-amerikai belize-i cég, a Yodo Investment a résztulajdonosa. A Happy 291 millió, a D-Z pedig 169 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A lap szerint több nyertes magyar vállalat résztulajdonosa, bizonyára merő véletlenségből, ugyanarra a Seychelle-szigeteki címre van bejegyezve. Így a 171 millió forintos támogatáshoz hozzájutó MK- Property Ingatlanforgalmazó Kft. egzotikus leányvállalata a fenti két cég szomszédja a távoli szigetvilágban. A lánc itt sem szakad meg, mert a Property tulajdonosának magyar kézbesítési megbízottja egy másik nyertes vállalatnak (Knurow Kft., 67 millió forint) Seychelle-szigeteki offshore cégénél is ezt a szerepet tölti be. Ez utóbbi cég székhelyén is van más magyar érdekeltség: a 200 millió forintot elnyerő Körmend Lakópark Kft. közvetett tulajdonosát is ide jegyezték be.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Az emberi jogokat
nemcsak terrorizmussal,
elnyomással vagy
merénylettel lehet
megsérteni, hanem
igazságtalan gazdasági
rendszerekkel is,
amelyek hatalmas
egyenlőtlenségeket
teremtenek"

I. Ferenc pápa
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Na, én megyek. Összegründolok magamnak egy Offshore céget, ha közben nem hányom el magam még a gondolattól is.
bakegya
A Szélest szélesen mennyivel segítették meg annak a generátornak a megépítésében amit még a néhai feltalálónak se sikerült kivitelezni?-gyanú van ,úgy széles e hazában arra is kivitelezni voltak bátrak szabadságharcos vezérünk házimunkásai.@kkalman: nincs az a"viktorpénz"ami itt ne kelne el.
human
@bakegya: Találtam egy oldalt ahol ingyen energiáról írnak. Többek közt az önmagát fenntartó, sőt áramot termelő Tesla-kapcsolóról:
www.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert10/HazKAksi1.html
human
Ami a megvalósításokkal gond szokott lenni az a mechanika. A tesztrendszerek energiát vesztenek. Egy ideális környezetben működhet, de ma alkalmazott technológiával nem.
bakegya
@human: hát ez az.Ebből megint csak a "hétvégi fürdő programok"szervezése lesz biztos amit az ezen dolgozni reménykedőkkel befizettetnek,aztán ott selejtezik a husosfazékhoz férők körét az energiafelhasználás arányában.Jó néhány állásinterjút ködösítettek már ilyen és még ki tudja milyen háttérselejtezéssel,hogy majd ott és akkor megtudod mit kell tenned a kivételezett vezető posztért./Egy 20-asért megvilágosodhatsz,ha aznap regisztrálsz,ha egyetemet végeztél,mindegy milyet.../
SLAakku
a háttérből a tőkés társaságok irányítják, amely félresiklott irány, ha teljesülne, akkor Ángyán József figyelmeztet, katasztrofális helyzetbe hozná nemcsak a mezőgazdaságot és a vidéki társadalmat, de a városban lakókat is: tehát a tét nem kevesebb - az egész ország élelmiszer biztonságáról és önellátásáról van szó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.