Az emberiség földi pályafutásának befejezését már a régmúlt időkben is megjósolták, szinte „időre pontosan”. Fellélegeztünk, hogy elmúlt 2013 december 21-e. Most újra arról szólnak a hírek, hogy nem érjük meg a következő évezredet. Stephen Hawking elméleti fizikus szerint igyekeznünk kell másik lakóhely felé néznünk, új élhető bolygót találnunk, mert el kell hagynunk a Földet.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Dulcinea: jaj én a dátumra reagáltam , amúgy ennél a szép piszkos földnél nincs is jobb , a többit is tönkre tennénk :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@ila51: Lehet, hogy így történne...ki tudja..De az is lehet, hogy az a pár "más bolygóra menekített embernek" megjönne a jobbik esze..
ila51
@Dulcinea: S H minden tiszteletemet kivívta , okos. Több generáció kellene , ahhoz hogy az emlékek ne gátolják a jó irányú fejlődést ..
Dulcinea
@ila51: Egyetértek! S.H. nem csak szimplán tudós, de minden körülmény dacára egy kifejezett zseni!
ila51
@Dulcinea: Mostanában töltöttem le egy lírai filmet , A kezelés -- mindig eszembe jutott S H
Dulcinea
@ila51: Igen! Nem mindennapi ember, óriási az élni...és tenni akarása! Ráadásul..minden amit tesz, nem önmagáért..teszi, hanem az emberiségért...Nagyszerű zseni tudós!
A Tündik bündije
"Fellélegeztünk, hogy elmúlt 2013 december 21-e."

A francba, akkor jól elaludtam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.