Sokan hiszik, hogy csepp a tengerben, amikor kihúzza a konnektorból az elektromos eszközöket. Gondolják, hogy nincs értelme a szelektív hulladékgyűjtésnek, amikor Nápoly szemétben úszik. Érvelnek, hogy attól, ha lekapcsolgatják maguk után a villanyt, még nem lesz kisebb az ózonlyuk. És sorolhatnánk a rengeteg lehetőséget, melyekkel nagyon sok ember még nem él, pedig hozzájárulhatna ahhoz, hogy a Föld ne pusztuljon ilyen rohamosan.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Általában összeszedem az eldobált szemetet, mert marhára idegesít, hogy egyesek, bár 100 méterenként van kuka, mégis eldobálnak mindent! Tovább szívlapáttal csapnám pofán, azokat a személyeket, akik ész nélkül vágják ki a fákat, és nem ültetnek helyébe másikat! Mert más egy fát akkor kivágni ha halott, vagy beteg! De ha csak azért vagdalják ki őket, mert nem képesek pl. 50 méter kerülőt tenni, hát azokat, kérem ütném még a mentőben is, addig amíg mozognak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.