Rich-K és Big-J építette ezt a monumentális Lego-csodát, mely nem mást, mint a Gyűrűk Urából jól ismert Helm-szurdoki csatát örökítette meg. Ennek elkészítéséhez 150 000 Lego kockát, és 1700 darab minifigurát használtak fel! o_O Persze készültek már hasonló monumentalitást képviselő lego épületek, alkotások (pl.: Millenium Falcon) is, de ez A Helm-szurdoki csata - így igenis említésre méltó.

Feltöltő: tristessa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

picaflor
ez nagyon menő! ha ilyen lett volna, mikor kisebb vagyok... bár most is elfogadnám, csak a társadalom nem legitimálja, hogy ennyi idősen legozzak : D
silber13
@picaflor: Mi baja a szórakozásoddal a társadalomnak? És aki villanyvasutazik, vagyonokat öl a terepasztalába?
picaflor
@silber13: például amikor nyilvános rendezvények vannak a városban, és különböző kreatív foglalkozásokat szerveznek csak gyerekeknek... egyszer nem mertem naprendszer-makettet készíteni, mert csak általános iskolás csoportok ültek ott : )
silber13
@picaflor: Gondold, nem érdekelte volna őket? Vagy esetleg a szülők lettek volna érdektelenek? Őlyan szülőkkel már találkoztam, pl: hangszer bemutatón, ahol a gyerkőcöknek minden meg volt engedve! Hozzáteszem, analóg szintetizátorokról volt szó, lehetett tekergetni, kapcsolgatni, és a gyerekek csak ámultak, a szülőknek úgy kellett elcibálni őket onnan. Biztos vagyok benne, hogy a te naprendszer maketted is érdekelte volna őket...
picaflor
@silber13: igazad van, valójában én vagyok bátortalan, és biztos sokszor szívesen láttak volna, amikor inkább "megfutamodtam". akárhogy is, tényleg van manapság egy lenéző hozzáállás ahhoz, ha egy felnőtt ember olyan dolgokat szeret csinálni, mint a gyerekek. meg például milyen erős pejoratív töltete van a gyerekes szónak, pedig ha csak a szót nézzük, nem kellene, hogy legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.