Mogyoród-Budapest - Hegymászótársak próbálnának segíteni Erőss Zsolt (†45) özvegyén, ő azonban egyedül szeretne boldogulni. A Magyar Hegy- és Sportmászó Szövetség hegymászó szakágának vezetője, Futó Endre szerint már máskor is akadt rá példa, hogy egy elhunyt hegymászó családja számára gyűjtést rendeztek, és most is felmerült bennük ennek a gondolata. 

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
Ne is kérjen!! egyetlen extrém őrült teljesítmény megszállottja sem!!
Mindenkor MINDENKI tudja mit vállal! Egyetlen biztosító helyében sem kötnék semmilyen biztosítást!!! önként életveszélyt vállaló emberekkel!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Ez az asszony igazán erős és önérzetes, minden tiszteletet megérdemel. Nem értem a "csa-csa" nick-nevű hozzászólót, amiért ilyen ellenségesen nyilatkozik. Persze, hogy mindenki tudja mit vállal, Erőss Zsolt is tisztában volt a veszélyekkel, de így is dicsőséget hozott Magyarországnak, tehát illene ezt figyelembe venni! A feleség nem kér támogatást, de bizonyára elvárja a megbecsülést. Valóban segíteni kell neki munka ügyben.
űrbán
@lenhardtibolya: "de így is dicsőséget hozott Magyarországnak" abban mi a dicsőség ha megfagysz egy hegyen ?
"csa-csa" -nak teljesen igaza van! Én nem kaptam semmi támogatást mikor egy kamionos elgázolt 5 éve. Az miért kapna aki önként meg megdögleni ?
lenhardtibolya
@űrbán: Ennyire lelketlen hozzászólást olvasva elgondolkodom, hogy milyen ember lehet az, aki ilyeneket képes leírni...
aremy
@lenhardtibolya: miért is kell önérzetesnek lennie nosza itt az idő oszt lehet menni
munkát vállalni DOLGOZNI és ennyi.
Ariana
@bretagne: nézd egyszer végig a szórakozás rovatot, az összes gyilkos meg pedofil odakerül, szegény Szita Bence haláltusájának minden egyes percéről is ott számoltak be. szerintem is ritka gusztustalan, ha már nem tudnak létrehozni bűnügy rovatot, akkor tehetnék ezeket a belföldbe (bár Erőss halála konkrétan egyikbe sem illik, hanem a sport rovatba tettem volna, de a bűnügyek nagy részével más a helyzet).
bretagne
@Ariana: Van olyan, hogy Sport. Ott a helye ennek a dolognak. Ámbár még soha nem néztem meg, mik vannak ott, de gondolom, hogy nem igazán szórakozások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.