Legféltettebb kincsét kínálja megvételre az a 18 éves lány, aki szüzességét bocsátja árverésre.

Az erény kikiáltási ára tízmillió forint, ám az eladó nem bánná, ha a szüzességéért versengő urak alaposan felvernék értékét a licit során.

- Tizennyolc éves vagyok, és sorsdöntő lépésre kellett elszánnom magam. Mivel semmilyen anyagi támogatásra nem számíthatok, és ösztöndíjra sincs kilátásom, úgy döntöttem, hogy továbbtanulásom érdekében árverésre bocsátom a szüzességemet. Minimum tízmillió forintra lenne szükségem, de nagyon örülnék, ha több jönne össze, és maradna a suli utáni éveimre is - mondta a Blikknek a fiatal lány.

- Felnőtt emberről van szó, legfeljebb tiltott kéjelgés miatt lehet felelősségre vonni, ami szabálysértés, pénzbírság jár érte. Az aktusért kapott összeg adóköteles jövedelem - mondta Kamarás Péter jogász.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ide jutott a Keresztény Magyarország, Mária Országa!!
Ugye ez "nálunk", "a mi köreinkben nem a néphagyomány része és vajon mi a helyzet a "kereszténykonzervatívjobboldalon" a fiatal nők deflorálási szokásaival!!

Amúgy meg remélem bölcsész lesz a "kishölgy" és erkölcstant fog tanítani!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
s2ca2nT
Úgy látom elég tájékozatlan és rosszindulatú itt a többség.
Évekkel...ha nem évtizeddel ezelőtt már egy Romániai csaj felrakta aukciós oldalra ezen erényét licitre. Egy olasz üzletember lett a befutó...aki (utólagos hír szerint) kifizette a lóvét, de aztán igazi úriember módjára szabadította meg a csajt a "bezártságtól". Ott is milliók forogtak...és licitálni lehetett.
Sőt, ha jól tudom előtte egy Ázsiai (tán Indiai) csaj volt az első...
Itt szeretném megjegyezni, hogy mint itt sok "OKOS" férfitársam elbölcselkedte:
-létezik csaj aki egy kóláért adja a szüzességét...na de csak azért mert vannak olyan pasik mint ők, akinek hétvégi zsebpénzük 1 kólára futja!
...meg van olyan férfi is, akinek hétvégi "zsebpénze" 5-10 millió forint. És ha szórakozni akar akkor nem kólába öntöget kannás bort, hanem leruccan Spanyolországba a barátnőjével bikaviadalt nézni!
Szóval aki nem tud megfizetni valamit...annak savanyú a szőlő! És vigasztalják maguk azzal, hogy a csajnak pont akkora segítség volt a szüzességéért a kóla, mint másnak 10 millió!
tivoli
"Az aktusért kapott összeg adóköteles jövedelem - mondta Kamarás Péter jogász."
Halszem
@s2ca2nT: És mi van, ha a "tininek" ártatlansága már nincs, viszont trippere az van?!
Dr plágium
Ha ennyit fizet, meggondolom és esetleg segítek rajta :)
mariaberta
Ha előbb olvasom, én is ennyit kérnék, de sajnos ingyen adtam, merő egy szerelemből. Milyen hülye voltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.