Kevés olyan alapanyag van, melynek ízét oly mértékben tudnánk befolyásolni, mint a tofuét. Viszonylag semleges íze miatt „húsként”, raguként, pörköltként, de süteményként is megállja a helyét, csak a szánk íze szerinti további hozzávalókról kell gondoskodni. Szivacsként szívja magába kedvenc ízvilágunkat, miközben biztosítja számunkra a létfontosságú fehérjét, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.