Debrecenben sok helyen fogyaszthatunk pizzát, csak kérdés, mit kapunk a pénzünkért: eredeti, frissen sütött olasz pizzát minőségi alapanyagokból vagy előre lefagyasztott tésztát silány feltéttel. Drabik László, a Garda Pizzéria és Étterem tulajdonosa - egyben séfje is - azon a véleményen van, hogy igényes pizza csakis kiváló alapanyagokból készíthető, és ez vezet ahhoz, hogy az egyszeri megrendelők állandó vendégekké válnak.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.