A felmérés Nagy-Britanniában készült a Nickelodeon tévécsatorna felkérésére, a Wendell és Vinnie című új sorozatuk bevezetésének alkalmával. "Férfiként, és főleg, mivel gyerekcsatornánál dolgozom, megszoktam a kérdést, hogy felnőnek-e valaha is a férfiak" - mondta Tim Patterson programigazgató. - "Két ember eltérő érettsége igen szórakoztató lehet egy kapcsolatban, ezt az új sorozat is jól példázza. "

Forrás: firstman.hu
Feltöltő: Firstman.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@varrólány: @Szvetlana: A pasiktól várjuk, hogy felnőjenek, mikor én 36 éves fejjel ma is meg tegnap is Spongyabobot néztem? És a lányom még csak ott se volt :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@varrólány: @Szvetlana: A pasiktól várjuk, hogy felnőjenek, mikor én 36 éves fejjel ma is meg tegnap is Spongyabobot néztem? És a lányom még csak ott se volt :-)))
varrólány
@A Tündik bündije: Spongyabob az jó, még én is néztem pár éve! :-)
varrólány
@Szvetlana: Gyerekkorban kaptunk autós játékot, tudod felhúzósat és körbe mentek a pályán. Voltak hozzá közlekedési táblák is, lehet ismered.
Először apukám játszott vele, már úgy kellett rászólni hogy a" gyerekeket is hagyd már játszani."
Jó, hát az ő gyerekkorában nem volt ilyen játék, érthető is .:-)
vakvillám
És 44 évesen már felnőtt is hurrá!Na megállj Kedvesem--na most mondogasr ,hogy fiacskám: ez meg azt-meg hogy így meg úgy-hehehe...
Másik
@varrólány: Olyan neküknk is volt. :)

A 2 éves fiunknak elektronos kisvasutat vett a férjem. (Minden előzetes nélkül hazaállított vele, hogy az márpedig kell.)
Amikor a fiam menyasszonya meglátta a lego gyűjteményt, boldogan mondta, milyen jó lesz majd egyszer ha lesz gyerek. A válasz: igen, mert már csak a gyereknek kell venni, apukának már van. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.