Utálom a strandokat. Utálom, hogy izzadt emberek ragadnak egymáshoz a medencékben, utálom a tömeget, az üvöltöző, egymás fején ugráló, senkit és semmit nem tisztelő, őrjöngésből doktorált kölyköket, utálok belegondolni, hogy mások lábvizébe merítsem a fejem, utálok egy olyan pocsolyába belemászni, amiről tudom, hogy egy nap alatt több százan eresztették bele a fáradt olajat, és utálom, hogy azon kell agyalnom, hogy a vörös arcú, kövér hatvanas pasas lábgombáját elkapom-e avagy nem.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Igazságtalanok vagytok. Tényleg felháborító a strandbelépők ára, és például én sem szeretek strandra járni, mert én is gusztustalannak tartom, de az unokám miatt elmennék, akár naponta, ha ki tudnánk fizetni a belépőt. Mellesleg ez a ki hogy mikor szeret szexelni téma elég beteges következtetés a cikkből. Nagyon sokan vagyunk, akik utálják a strandokat épp a felsorolt okok miatt, de még sincs problémánk más területen. Szerintem inkább azoknak van, akik folyton ilyesmire következtetnek, itt élik ki azt, amit otthon nem tudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libabor
Miért hiszi egynémely hímnemű véglény, hogy annak a nőnek, aki fel mer valamin háborodni, vagy valami nem tetszik neki, esetleg valamit gusztustalannak tart, nincs rendben a szexuális élete? Még mindig itt tartunk? Gratulálok az értelmi színvonalhoz. Nem vagyok egy hozzászólós típus, de ez a pár szexista, hímsoviniszta hsz kifejezetten irritál.
ila51
@Angelika: Igazad van Angelika , akinek még mindig nem esik le hogy ezt Te írtad , baszd le Őket ! :)) az ilyen strandok nem a kikapcsolódást szolgálják , de majd rájönnek idővel
Angelika
@ila51: semmi baj, nyilván egy vicceskedő, kielégületlen, mindenen nyavalygó, megkeseredett nőszemély vagyok, aki még szt is kesztyűben fogja meg. :D
ila51
@Angelika: hát ha jó az a f@sz akkor érdemes vele kesztyűs kézzel bánni :D
Angelika
@ila51: tény, hogy akármelyikhez még kesztyűvel sem, merthogy azért azt ugye f@sza válogatja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.