Nap, mint nap találkozunk olyan emberekkel, akiknek gesztusa, testtartása személyiségi jegyekről árulkodik. Vajon mit jelent az előrehajló váll, a doboló ujjak vagy az ökölbe szorított kéz? Ahogy viselkedsz, olyan vagy? Hogyan árulkodnak a gesztusaid?

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
És a felmutatott középső ujjról még szó sem esett.
@vakvillám: Oh hát lehet olyan erős a személyiséged varázsa hogy csak bámulnak.és ámulnak.
vakvillám
@varrólány: Aranyos--kötekedő.Engem nehéz bevinni ,a málnásba--szerencsére nem vagyok egoista--mint ahogy az látszik---de szeretem az élet vídámabb oldalát --de nem feltünősködöm,és csak annyit engedek meg magamnak az emberek irányában----és itt kiemelem a nőket-amennyit én is elvárok másoktól.
varrólány
@vakvillám: No azért málnaszezonban , na csak hagyod magad! :-)
Valami ilyesmit szoktam én is írni, hogy annyit várok el a másiktól amennyit én is adok. Még majd kiderül saját magammal levelezek: :-)
vakvillám
@varrólány: Igen ilyen kedves invitálásra,talán,de nem engedek minden csábitásnak,és vigyázok a gyengéimet rejtegetem mert rühellem ,ha valakivel összehasonlítanak.Gergő fiamnak mondtam egyszer kicsi korában---Hogy akarsz Schumaher lenni ha nem eszed meg a spenótot.Azt válaszolta én...(.Itt mondta vezeték nevét)...Gergő leszek .6 éves volt, és ő most méltó elhatározásához..KOPP KOPP KOPP alulról fölfele.
varrólány
@vakvillám: Nem is szabad mindent a nyilvánosság elé tárni, kell hogy legyen olyan belső hely ahova el lehet húzódni.Csak úgy magunkban lenni.
vakvillám
@varrólány: nahh csak nem a gyengeség mögé,azért kellazt eltakarni.Nekem az a belsö hely a lelkem, hol helye van a szépnek, és akiket szeretek--és viszont.Nem gyakorolom a magányt nekem az a jó--ha mozog körülöttem a levegő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.