Mi kell egy jó naphoz? Könyv. Az Athenaeum őszi újdonságai között találni történelmi regényt, illusztrált mesét, háborús memoárt, női lektűröket, paranormális fantasyt, romantikus és erotikus bestsellerek.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: pro
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@silber13: Attól függ milyen könyvet mert némelyik öl ,butít ,nyomorba dönt! :-)
silber13
A régi Athenaeum, ill. Franklin kiadványokra mondták sokan, ezeknek a könyveknek " illatuk van. " És bizony igaz a mondás. Az akkori könyveknek megvolt a maguk szépsége, dícsérték a nyomdászok gondos és szeretetteljes keze munkáját, mesterségbeli tudását. De az már régen volt...
silber13
@varrólány: Roppant kiváncsivá tettél, mely könyvekre gondolsz, mert mindkét kiadó felettébb háklis volt a hírnevére. Különösen a Franklin. Egy barna borítós Verne összes sorozat, Franklin kiadásban, bizony ma vagyonokat ér
silber13
@varrólány: 10:52-re : Merész kijelentés, szó se róla. Nem kell könyvvé válni ahhoz, elég csak egy kézzel írt valami, hogy igazad legyen...! :-)))))
varrólány
@silber13: Úgy általában a könyvek jutottak eszembe nem konkrétan a kiadók.
Szégyen, nem szégyen sosem szerettem a kimondott lányregényeket.Vagy a nagyon szomorú keserédes könyveket. Az élet épp eléggé sz@r tud lenni nehogy már még le is írják nekem.
Rengeteg könyvet kiolvastam, persze változik az ízlés attól függ milyen korban vagyok, Egyes könyvekhez meg kell érni.
Kalandregényeket , krimiket, vagy a festők élettörténeteit, olvasgattam. jó hát gyerekkorban a pöttyös könyvek azért voltak.:-)
Egy jó könyv egy utazás a saját világomban, és képzeletemben.
silber13
@varrólány: Az utolsó mondatod telitalálat, mert igaz. És az utazásod a saját világod a gondolaaid színességétől, a történeted milyenségétől függ. Elismerésem a megfogalmazásodért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.