Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod ebben a hónapban! A gondok könnyen elkerülhetőek, ha követed iránymutatásainkat!

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ohó...kérem...van itt mindenféle kalkulátor!:))) Momentán a bőség zavara lett úrrá rajtam, látva ezt a sok mindenféle kalkulációt, úgyhogy gondoltam egy nagyot, és nem próbáltam ki egyiket sem! Ebben az esetben jobb ha az ösztöneimre bízom magam, azok még nem csaptak be sosem!:))
vakvillám
@Dulcinea: Én megnéztem a sajátom---ilyen sem volt még-olyanokkal,és olyanokról ne vitazkozzak ,akik ugyanugy nem tudnak a vita tárgyáról semmit,mint ahogyan én sem!!--mert abból csak rosszul jöhetek ki! Na idióták --be sem megyek --így jól kiba--veletek.Míg tanitottam azt mondtam a vizsgázóknak--tudjátok az a legrossszabb,mikor nem tudtok semmit és abból kérdezlek!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.