Ismerősei szerint napok óta csak vedel örömében az a kelet-magyarországi férfi, aki állítólag megnyerte az ötös lottó álomnyereményét - írja a Blikk.

A lap szerdai számában az állítólagos ismerősök elmondták, hogy a nagy örömében nem volt nehéz kiszedni a nyertesből, hogy miért is ilyen önfeledt és miért iszik napok óta.

Annál szomorúbbak lettek azonban amikor elmondta nekik, hogy egy fillért sem kapnak, az egész pénzt magára és a családjára költi majd.

"Megüt a guta" - fogalmazott az állítólagos ismerős a Blikknek. A lottónyertes telitalálatos szelvényének értéke a tihanyi apátság alapítólevelének eszmei értékével vetekszik, ha valahol elhagyja, hárommilliárd forintot dob ki az ablakon. Informátorunk szerint éppen ezért egy páncélszekrényben őrzi a lottózóban kapott igazolószelvényt, amit még a barátainak sem volt hajlandó megmutatni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Én is napok óta piálok. Azt hazudtam az asszonynak, hogy én nyertem meg a nagy lét. Nem tudom mennyire fog tökön rúgni, ha kiderül, hogy mégsem én nyertem. De néha tévedhet is az ember nemde?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
Azt nem mondom,hogy nem ittam volna le magam a sárga földig - mondjuk nekem elég lenne benyakalnom egy üveg pezsgőt-, de hogy jó pár hónapon keresztül semmi jelét nem adnám a gazdagodásnak, az biztos.
Dolgoznék tovább, tervezném a nagyobb lakást - nem luxust-, a támogatottak sorát,és a biztos befektetéseket.A külvilág felé meg valami kamu vállalkozást mutatnék. Aztán ha a pénz a helyén van, felmondanék valami ürüggyel, és szolídan fokozatosan elkezdeném a felhőtlen életet.

De biztos nem kürtölném világgá. Azt hiszem...
kiskutyauto
Hát baszki, akit ez meglep, pláne ha elítéli, az soha nem is fog az életben nyerni semmit, hanem marad földön csúszó féreg.. JÓHOGY RÉSZEG... persze hogy részeg, nyilván hogy részeg, ha normális ember, akkor ünnepel és_részeg... EGY HÓNAPIG INNÉK VAZE... :D
hattorihanna
Persze,alkesz páncélszekrénnyel az otthonában,hát ez tényleg teljesen hihető...
Zsuga
Ha ez igaz, akkor tényleg érvényes ide is a mondás: hülyének áll a szerencse.
csa-csa
@kkalman: nehezen, de jobb ennyiből csendben némán elhúzni erről a szemétdombról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.