Bizonyára sokunkkal előfordult már, hogy egyébként olvasni kedvelő barátunknak megpróbáltunk kölcsön adni egy jó scifit, de a barátunk már a borítót meglátva elhúzta száját, lelkesedésünket kétkedve fogadta, és ha mégis rátukmáltuk a könyvet, hogy higgye el, ez tényleg jó, pár hónapig ücsörgött rajta, majd bevallotta, hogy tőle ez tényleg nagyon távol áll. Pedig szeret olvasni, tehát nem ezzel volt a baj. Akkor mi lehet a gond? Miért nem okozott örömet neki, ami pedig bennünket olyannyira fellelkesített? Most lépjünk túl az ízlések és pofonok kérdésén, (hisz ahogy egy költő barátom fogalmazott, az ízlésekről csak pofozkodni lehet).

Forrás: galaktika.hu
Feltöltő: Lea Mashi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"Sokan úgy gondolják, hogy a Sci-fi a fiatalok olvasmánya."
Múltkor valami "kulturális" műsorban egy sci-fi íróval beszélgetett a témához teljesen síkhülye műsorvezető, aki szerint a sci-fi főleg gyerekeknek való, mert hát a Harry Pottert is főleg ők olvassák.
Jájj. Ez már fájt. :)
SwordFish
"Felejtsd el a tachyon űrhajót!" Nem felejtem el, bármennyire is ezt akarja a háttérhatalom sajtója. Mint ahogy minden mást is. Már rég rendelkeznek vele. Csak titokban tartják, mert a parasztnak az nem jár, még nem akarna rabszolga lenni.
Lea Mashi
@csikknorisz: Igen, amikor a Harry Potter a sci-fi és ráadásul gyermekkönyv. :D Hát ezen behalok magam is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.