A munkahelyi elfoglaltságok otthagyása űrt hagyhat maga után nyugdíjba vonuláskor, amit mindenképpen ki kell tölteni a depresszió elkerüléséért. Így hát ajánlott, hogy a nyugdíjasok keressenek maguknak néhány „szellemi igénybevételt” jelentő hobbit.

Forrás: egeszsegtukor.hu
Feltöltő: Egészségmédia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@Csizmás Kond: Ezt írtad:

"Szerintem akinek folyton meg kell mondani, hogy mit csináljon az egész életében egy hülye volt. "

Az "akinek" egyáltalán nem utal csak nyugdíjasra, még akkor sem, ha a főcím rájuk utal, mert a gyakorlat azt mutatja,hogy nem csak tárgybeli mondatok hangzanak el a cikkekhez !
Csizmás Kond
@szablyafűrész: pedig én kimondottan a cikkre válaszoltam...:)
...sajnálom ha félre- vagy beleértettél egyebet is
Csizmás Kond
@csa-csa: Az ember ha nem teljesen is de nagyobb részben maga irányítja az életét. Nekem is voltak olyan alkalmak amikor ha változtatok jobb fizetést kapok de mindig maradtam a biztosabbnál ezért ma is egyrészt ennek köszönhetem a munkahelyemet.
csa-csa
@Csizmás Kond: van ebben valami. arról a nem kevés esetről beszéltem hogy sokaknak egész egyszerűen irányíthatja ahogy akarja a dolgokat nincs lehetősége váltani.
De tulajdonképpen mindannyian jól eltértünk a témától nem? végül is a nyugdíjasok depressziós állapotának védelme a kérdés. Biztos sok olyan nyugis is van akinek rosszul alakult mondjuk az utolsó munkahelye, na Ő örül hogy megszabadult. Nincs annyi stressz, senki nem csesztetheti, stb.. Persze ha elég nyugdíjat kap a nyugodt évekhez, meg persze az egészsége, ha nincs, akkor jönnek a gyógyszer"számlák", na innentől kezdve már bonyolódik.
Csizmás Kond
@csa-csa: ..eltértünk a témától...annak is a depi lehet az oka...:))
Amúgy azért tartok ki a véleményem mellett, mert ismerek olyan nyugdíjast aki tényleg egész életében nagyon fontosnak hitte magát és amikor nyugdíjazták majdnem beleőrült, mert nem tudta elképzelni hogy ő nélkülözhetetlen.
csa-csa
@Csizmás Kond: na ez a rosszabbik "fajta".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.