Ti is gumiztatok a suliban két óra között? És a tátika, ami megjósolta a jövőt és azt, hogy a Tomi tényleg szerelmes-e beléd? Retró-játékok, amikre emlékeznek a 20-as, 30-as és egy kicsit a 40-es éveikben lévők is.

Forrás: vidget.hu
Feltöltő: macskah
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Aztán csigáztunk, meg karikáztunk, és bigéztünk, és golyóztunk, snúroztunk, meg még a jó ég tudná felsorolni, mi mindent játszottunk!
SELIG
Szerencsére a 8 éves lányom szokott ugróiskolázni, gumizni, tátikázni, fonaljátékozni. Vidéki iskola előnyei.
Angelika
Én már tanítom a háromévesemet ugróiskolázni. :) Mi ickának hívtuk. :)
nehogymá
csak ugy eszembe jutott,hogy nem volt gyerekkoromban biciklim,ezért tatám vázasán ,a váz alatt állva csámpásan tekertem.
Mobil123
@nehogymá: Juj! Én olyannal tanultam meg bringázni:-)) Telis tele voltam színes foltokkal:-) (nem is nagyon volt rajtam épp hely, de megtanultam:-)) )
csikknorisz
Nekem a "ráspolyozás" volt az egyik kedvencem. Csak egy hegyes reszelő, meg nedves, kemény talaj (agyagos volt a legjobb) kellett hozzá egy kis területen. Az volt a lényege, hogy különféle technikákkal, amiknek meghatározott sorrendjük volt, bele kellett állítani a reszelőt. Az nyert, aki az összes módon bele tudta állítani úgy, hogy nem fordult ki belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.