A Bors szombati számában arról ír, hogy az egyik parkolócég szerint Lang Györgyi fénymásolt rokkantkártyával parkol, ezért megbüntették.

Lang Györgyi a Borsnak elmondta, hogy miután megbüntették, bement a céghez, ám már a bejutás sem volt egyszerű, mivel mozgássérültek ide nem tudnak bemenni, mert egy vékony és meredek lépcsősor vezet az irodába.

Az egyik alkalmazott kijött, megvizsgálta az autót és figyelmeztette az énekesnőt, hogy a beszélgetés idejére is jegyet kellene vennie, mert még nem derült ki a vizsgálatokból az igazolvány eredetisége.

Egyúttal azt javasolták neki, fizesse be a büntetést, mert a hat nap lejártával jóval többet kell majd a kasszában hagynia.

A cég folyamatban lévő ügyről nem adhat tájékoztatást, ezért nem nyilatkoztak a lapnak.

A Bors felkereste az Empamo, az Emberibb Parkolásért Mozgalom alelnökét, Legin Istvánt. – Györgyi esete sajnos nem egyedülálló. Mi is naponta legalább öt panaszlevelet kapunk a károsultaktól – adott hangot felháborodásának az alelnök.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@swastika666: te marha! Lang Gyöngyi már rég nem ugrál a színpadon mert rokkant!
A testével ne foglalkozz mert olyan énekesek mint ők ritkaság a magyar könnyűzenében. Bunkócska drága. Ha nem tetszenek nézegesd magad a tükörben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@swastika666: Nem gondoltam, hogy létezik még ekkora tahó és bunkó, mint te! Na de min is csodálkozom?
rokker33
@bukfenc: Sajnos ezek ilyenek megnehezítik az emberek életét rendesen nincs elég bajunk még ilyen analfabétákkal is veszekednünk kell az igazunkért és még ezeka tetvek hívnak rendőrt és általában nekik adnak igazat mi meg fizessünk 1000 rel!Orba kell b*szni az ilyen patkányt tanu nélkül és otthagyni a p*csába jelentsen fel bizonyítsa be,hogy én vágtam pofán!
rokker33
@rokker33: lehet még ha nép előtt vágod szájba akkor is ellenük tanuskodnak senki,se bírja az ilyen tetveket Én se meggyűlt már egy kettővel a bajom!
kukac50
Rokkantaknak a megaláztatás jár. Sajnos.
stone
Ne általánosítsunk. Nem minden parkolóőr, vagy hivatalnok tetvarek. Vannak jó példák is, csak az nem érdekli a bulvármédiát, és nem kap ekkora visszhangot.
Meggyőződésem, hogy elengedik a büntetést, mert nem jogszerű.
Kitartást Neked Györgyi! (és jobbulást, hogy ne legyen szükséged rokkantigazolványra)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.