Agydaganat végzett egy 16 éves lánnyal, aki hiába járt több mint egy tucat orvosnál, egyikőjük sem vette észre, hogy a tini rákos.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Az orvoskapzsik ott is csak a pénzt "ismerik fel". :(
ila51
@verőce21: na akkor szórakozzunk egy kicsit !
ma elmentem hogy lásson orvos , helyettesítés volt , megörültem mert a mienknél a sorba kerülés 3 óra. Már közel két órája ott állok , kinéz valaki , megrohanják , kérném a mosdó kulcsot , mintha meg sem hallaná , visszavonul. Úgyhogy dolgom végezetlenül csak eljöttem , ha szégyenlenék bepisilni :(
F_Viktor
Ez is csak azért fordulhatott elő, mert Magyarország jobban teljesít (az egészségügyben is)!
Erről jut eszembe, biztos voltam benne, hogy a miskolci kilenc csecsemő halálának okára sem fog fény derülni, s a fityeszes Csiba Gábort semmilyen felelősség nem fogja terhelni.
miazavalami
@F_Viktor: Ez speciel nem itthon történt, de ismerve a hazai egészségügyi ellátást előfordulhatna.
Mondom ezt annak ellenére hogy engem februárban az orvosom kiabálása "mentett" meg attól , hogy elpatkoljak , vagy debil maradjak egy életre.
A kezelőből azonnal átvitetett CT vizsgálatra. Egy nővérke kísért el. Kis fiatal kedves lány. Vittük a papirt amit a doki adott. Kinézett egy idősebb nővér és fensőbbségesen közölte kis nővérkével , ugyan mit képzelünk mi, itt olyan betegek vannak akiket előjegyeztek, kérjek időpontot. Visszamentünk a kezelőbe, a doki végig sem hallgatta a kisnővért , kirohant és mér a folyosón kiabált , hogy hogy meri valaki az ő betegét elküldeni. Megjegyzem egy fillért nem adtam neki. Csak nagyon beteg voltam. Három nap múlva műtöttek. Csak azt akarom mondani , mindenütt vannak felelőtlen emberek. Szeretném hinni hogy itt azok az orvosok ápolók vannak többségben akik a beteg érdekeit nézik Nekem ez a tapasztalatom. Vidéki kórház , de olyan személyzettel akik családtagnak tekintik a beteget. Legalábbis a fül orr gégészeten.:-)
kedwes
A HÉT sztorija!
Pedig csak hétfő van!

Nem kis, Budapesti kórház, női kórterem. Éppen gyógyszerosztás folyik.
Az egyik beteg a nővérhez.
- Nagyon fáj a fejem, kaphatnék egy fájdalomcsillapítót?
- Mennyi a vérnyomása, - kérdezi a nővér, nem kis iróniával.
- Nem tudom! Meg teszik mérni?
- Miért nincs magánál vérnyomásmérő?
- ???

Nesze neked, Magyar egészségügy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.