Egyik pillanatról a másikra remegni kezd a lábad, és úgy érzed, elájulsz... Ha autóban ülsz, lehúzódsz a padkára, mert érzed: verejtékezel, iszonyúan félsz, és ha még egy métert mész, lefordulsz az ülésről... Aki átélte már ezt, tudja, hogy jön a pánikroham.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@varrólány: ma 09:01.Féknyom nélkül---elsőbbségadást--kötelező helyen,jött belém,esélyem sem nem volt.hogy menekülőre fogjam.
varrólány
@martinpalermo: De az biztos hogy pánikrohamos volt.?
martinpalermo
@varrólány: Jó védője volt--szemébe sütött a nap---szakadó esőben a Passzátnak---még sajnáltam is.Ám nekem még jobb védőm volt, mint kiderítette,nem is vezethetne.Passz ennyi.
varrólány
@martinpalermo: Akkor nem vitatkozok ha más tapasztalatod van. Engem is ütött már el úgy autós ,belátható kereszteződésben hogy állítólag nem látott engem , mert "takarásban "voltam.
martinpalermo
@varrólány:Na a te eseted sem mindennapos--az egy más eset.Az enyém: a tárgyaláson,azt találta mondani" mikor észrevettem, hirtelen elfogott a pánik."Pedig nem én voltam a lopakodó.de akkor nem volt pánikban mikor fogta magát, és segítség nyújtás nélkül elment---agy taxis haver ment utána.szemétjének.
varrólány
@martinpalermo: De az egész más az a pánik!,Jó ügyvéd elmondta mit mondjon. De egyébként már azt is pánikbetegnek titulálják aki nem is az mert nem igazán lehet bizonyítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.