Valószínűleg vundersőn és zuperszexi akart lenni Tóth Gabi az X-Faktor vasárnapi adásában, de nem elismerést, hanem vihart aratott. Felcsúszott ugyanis tenyérnyi szoknyája, és kivillant a mentortompor. Hogy Tóth Gabi néha többet mutat magából, mint amennyit a jó ízlés megengedne, szinte már közhely. Vasárnapi „teljesítménye” mégis új minőséget jelent a villantások hosszú sorában: szinte az egész feneke kilátszott rövidke szoknyája alól, amely csak addig takart valamicskét, amíg Csordás Ákos nyakába nem ugrott.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Ha nem tetszik, akkor nézzétek a Mátrai Mártáét...vagy Selmeczi Gerilláért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@silber13: És mi az ő lényének lényege?
silber13
Szerintem a szerepjátszás, magamutogatás. Azt érzem, neki fixa ideája, hogy állandóan szinpadon van, az élet minden percében.
valakiaki
@Dulcinea: állítom hogy a női irigység a legerősebb negatív érzelem a világon, csak egy nő képes olyan erősen gyűlölni pl. egy másik nőt(vagy férfit), legyen az bárki, hogy sisteregjen a képernyő is :) Mutasd a segged és lezsűrizzük kié a jobb :)
pictor
Nem sokkolt engem, biztos jó feneke van, -aki meg ágaskodik, más nyakába lóg annak így néz ki!:)
Dulcinea
@valakiaki: Tévedsz...még meg nagyot...ugyanis Tóth Gabiban nincs semmi irigylésre méltó...Ő is csak egy ember mint bárki más...És nem azzal van bajom, hogy ügyesen lovagolja a vakszerencsét, és még csak nem is a fenekével! Hanem azzal, hogy..átesett a ló túloldalára...Egy önmagára igényes nő...ha már mutat magából valamit...azt ízlésesen tegye ne közönségesen! Végtére is nem az utcasarkon árulja magát nemde?!
varrólány
Tóth Gabi feneke kitart egész héten!:-)
@pictor: Akaratlanul is felhúzódik a ruha , hát még akarattal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.