Gésák között. Ennyit fűzött hozzá Orbán Viktor (középen) a Japánban készült fényképhez. Maradjunk akkor ennyiben.

Facebook / orbanviktor

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Szarba lehetett, hogy nem tudta zsebreb@szni a kezeit...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@GeoCravker: Hát igen, a japánok kényesek a szemkontaktusra...
Náluk a pantomim és a mimikri sokat számít...
GeoCravker
@bukfenc: nem is tudom, hogy a protokollfőnökét hol szerezte. Hány gallon vodkáért cserélte
Desischado
@bukfenc: Akkor oké! I love you!!! Isten ments, hogy leszúrasd magad, bár a gésáknak nem kifejezetten ez a dolguk! (nevet) Arra katanát kell használnod! És köszönöm, de én nem vagyok feljebb nálad (sem), bár járatos vagyok Japán kúltúrájában, nem csak az animék terén. Bocsika, de kissé tényleg félreérthető voltál! De természetesen így minden rendben van! Egyébként ezen akciók bármelyike, amit felsoroltam, bőven elég lenne Hazugovics és bandája teljes elintézéséhez! Vagy például ha Sesshoumaru besétálna a parlamentbe... A puszta megjelenése elég lenne ahhoz, hogy ész nélkül meneküljenek előle! És még a Tokijint sem kéne előhúznia! (elképzeli, és vihog) Hogy rend legyen a lelke mindennek, még egyszer leírom: I love you!
Desischado
@GeoCravker: Ezért megölelgetlek virtuálisan! Egyébként Bukfenc sem úgy értette, már tisztáztuk! És igen, Inuyashát, és a többieket, bárki szeretheti, fiatalok, idősek, diplomások, nem diplomások egyaránt. Akkor te tudod, mire céloztam! Képzeld el, ha Sesshoumaru megjelenne a parlamentben rendet csinálni... Mit szólsz! (még mindig vihog)
GeoCravker
@Desischado: Mókás lenne az biztos :-)
vagy Miroku, a hölgyekre ráférne. Az egész meg mehetne a lukba :-)
Desischado
@GeoCravker: Ne már, van szived, Mirokut ilyen helyzetbe hozni, hogy fityiszes banyáknak kelljen gazsulálnia? Egyébként is alig van csinos hölgy ott, és tudod, hogy Miroku a szép lányokat kedveli!
Esküszöm, igaz, de valami kuszaságot álmodtam, sajnos, csak annyira emlékeztem, hogy Hazugovics nagyon szaladt, és aztán láttam Sesshoumarut nyugodtan ballagni, vajon előle menekült? De sajnos, azt már nem tudom, de az tény, hogy nevetve ébredtem! Úgy látszik, tudat alatt nagyon szeretném azt a Parlamenti besétálást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.