A dohányosok számára igen rossz hírt közölt a szép debreceni modell és üzletasszony, Bódi Sylvi: cigissel még csókolózni sem hajlandó. Meg is magyarázta, miért van ez. Szerkesztői vallomás: én dohányzom, de a feleségem szerencsére nem ilyen szigorú...

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: HajduPress
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Cigissel még csókolózni sem hajlandó."

Valahogy azért túlélem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: " elég lenne 80-100 millió, a többi mehet a evesbe egyszerre! " Nem semmi! A többit ezek szerint kiirtanád! Egyszerre!És ez neked a fixa ideád?
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Eltaláltad. Ezen a bolygón nem mi vagyunk a fontosak, nélkülünk csodálatosan elvan a bolygó és az evolúció.
Mivel az ember a saját élőhelyét szándékosan teszi tönkre, azt gondolom, hogy mi emberek az evolúció szemete vagyunk.
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: Akkor szerinted a tömegirtás lenne az egyedüli üdvözitő cselekedet? Ez ugye vicc??? Bár annak iseborzasztó! Mert van egy nem teljesen komplett elved, már rögtön a tömegirtáson gondolkozol?
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Nem gondolkodom és nem is teszek ezért.
Egyébként igen, az ember, mint parazita irtása hasznos a bolygó számára, mivel az ember olyan a Földnek, mint kutyának a bolha.
Túlszaporodásunk káros a környezetünk számára. Mivel az evolúció nem teremtette meg a szaporulat természetes egyensúlyának meglétét vagy szabályozását, ezért az ember esetében más módszer (lenne) szükséges.
silber13
@Meine Ehre heisst Treue: Hát te tudod! Mindennesetre ettől kirázott a hideg!
Meine Ehre heisst Treue
@silber13: Elhiszem és megértem. Nem az én elméletem a defektes, hanem az, hogy totálisan feléljük a bolygó erőforrásait azért, hogy MINDENKI életben maradjon. Csakhogy nem a mennyiségre kell törekedni, hanem a minőségre. Legyen kevés, de az kiváló, mind fizikai, mind mentális szempontból.
Gondold végig: hova fajul az ember szaporodása? Már most is bőven okoz ez gondot és korábban is előfordult, hogy az ember az állatok kárára terjeszkedett, lásd mauritiusi dodo. Ez és a durva környezetszennyezés (amely magát az embert is közvetlenül érinti, pl. ivóvízbázis tönkretétele egyes helyeken) a létszám emelkedésével tovább fokozódik.
Nem hangzatos marhaságok kellenek (mint pl. a kiotói egyezmény, mely sokaknak nem tetszik, pl. a japánoknak), hanem megoldás, ráadásul alkalmazott megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.