A középső ujjunk az egész életünket magán hordozza. Leolvashatjuk róla a végzetünket, az életben elfoglalt helyünket, azt, hogy hogyan illeszkedtünk be a társadalmi környezetbe, vagyis az egész életsorsot. Ha maga elé helyezi a középső ujját és alaposan szemügyre veszi, sok mindent megtudhat a személyiségéről az életéről. Az a jó középső ujj, aminek a hossza megegyezik a tenyér hosszával.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Egyszer megmutattam a középső ujjam egy kamionsofőrnek, mert nem hogy nem adta meg az elsőbbséget, de még nyomta is rám a kürtöt, mint a barom. Utolértem, előzni kezdtem, és mikor melléértem, kapott egy egyujjas nemzetközi jelzést. Erre úgy, menet közben felállt az ülésből, és válaszként fél kézzel előkapta a melegítőnadrágból a félszeműt...

Na, azóta nem mutogatok senkinek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
martinpalermo
@A Tündik bündije: olyan kicsike volt:-))
YAK
@Meine Ehre heisst Treue: Csattogós?
martinpalermo
@A Tündik bündije: hát a félszemű----caliber?
A Tündik bündije
@martinpalermo: Nem tudom, nem volt időm méricskélni... de német kamionos volt, úgyhogy van egy olyan gyanúm, hogy erősen pornófazonra lehetett nyírva :-)))
martinpalermo
@A Tündik bündije: :-)) akkor padlógázzal:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.