Bár a Karácsony hivatalosan a legszebb időszaknak számít, mégis, rendre azt mutatják a kutatások is, hogy az összes közül ez a legstresszesebb ünnep az évben. A stressz szint emelkedéséhez hozzájárul az ajándékok miatti aggódás és hajsza, a rengeteg alkohol amit ilyenkor elfogyasztunk, a családi konfliktusok és az egyedülállókra vagy magányos emberekre leselkedő depresszió.

Feltöltő: ramengirl70
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@A Tündik bündije: :-)) De ilyet azért ne írjál borzalmasak a műtétek, én inkább vállalom a karácsonyt akkor minden stresszével együtt.
A Tündik bündije
@varrólány: Egyszer már "kibeleztek" vagy húsz éve, még a gimi alatt, azt is túléltem :-)
martinpalermo
@A Tündik bündije: Miértjéről érdeklődni---egy hölgytől érdeklődni nem illik:))) Ám azt sem tom elképzelni,hogy semmit nem tennél.))--persze attól,lehetsz nyugis:-))
martinpalermo
@A Tündik bündije: Ez elrettentően hangzik.:(
A Tündik bündije
@martinpalermo: Nincs ebben semmi elrettentő. 16 évesen kivették a vakbelem, azt hívom azóta is belezésnek :-)))
A karácsonnyal meg tényleg nem foglalkozok, részemről nincsen sem fa, sem ajándékok, semmi...
martinpalermo
@A Tündik bündije: Értem,,már egészen másabb műtétet gondoltam ,persze az is elég,egynek.Nehéz elképzelnem,de ha te mondod hiszem,a miértjén pedig hiába is tűnődöm.Olyan vidám,és bulizós hölgynek gondollak,persze az nem szabályozója a karácsonyhoz való viszonyodnak:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.