A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szerint aggályos, ha felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellép a Parlamenti Gyermekkarácsonyon – írja az Origo. A szervezők attól tartanak, hogy a konzervatív, vallásos vendégek nem fogják tudni feldolgozni, hogy egy expornós is énekelhet szépen.

Évek óta tartanak parlamenti gyerekkarácsonyt hátrányos helyzetű gyerekek számára, az elmúlt három évben X-faktoros előadók is felléptek ezeken. Az Origo úgy tudja, hogy idén ez meghiúsul, mert a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat attól tart, hogy konzervatív, vallásos vendégek (tanárok, egyházi személyek, szülők) közt akad majd olyan, akinek értékrendjébe ez nem fér be, akit zavarna, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt.

Krasznai Tünde pornós múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben

Az RTL Klub úgy látja, hogy a nézők akaratával ellentétes, és erkölcsi szempontból is elfogadhatatlan, hogy egy tehetségkutató dobogós helyezettjét múltja miatt diszkriminálják. „Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni" – közölte az RTL.

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipek
@DR Eric CARTMEN: Beléphet. De ott nem léphet fel. Pláne gyerekek előtt. Nehogy már egy prosti énekelje nekik a Micimackót. Hogy egy ilyen közkút legyen az ő Halász Jutkájuk!
hajhagyma
@DR Eric CARTMEN: és ahol sok rabló ül a székekben ezzek mind tolvajok és rablok ...bünőzők
jancsik68
Ebbe a Parlamentbe be sem léphetne Kövér Laci elvtárs multja miatt,hiszen agyapja vöröskatona volt.Ja az.viszont igaz,hogy ezért vették fel anno az gyetemre felvételi vizsga nélkül!!
evacica
@tivoli: Egyet értek, sok van belőlük kitilthatnák azokat is hogy ne szentségtelenítsék a T.Házat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.