Terry Black egy hete azzal fenyegette meg a politikusokat, hogy ha nem kérnek bocsánatot Krasznai Tündétől, nyilvánosságra hoz egy kínos listát. Megtette, három név landolt a Facebookon szenteste.

"Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!" – írta korábban.

Terry azon akadt ki, hogy az x-faktorost pornós múltja miatt nemkívánatos személlyé nyilvánították a parlamenti gyermekkarácsonyon. Később kiderült, hogy nem "a politikusok", hanem az ünnepséget szervező Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke, Dr. Edvi Péter tiltotta le Krasznait, ez azonban már nem tántoríthatta el az előadóművészt, közzétette a nagy listát. "Semjén Szájer Vona" – áll a szűkszavú Facebook-bejegyzésben.

A Rácz Károlyként anyakönyvezett Terry Blacknek régi hobbija a listákkal riogatás, most is csak annyit fűzött hozzá: "a többieket nem sorolom mert lesz még alkalom".

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Kezdődik a szép szégyen lista a nagy "keresztényi" urasággal !! lehet erkölcsösködni majd ezután !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@lenhardtibolya: Tisztelt Ibolya! Ne haragudjon de mit hallott Rácz Károlyról ami Ön szerint borzadály hogy gyermeket nevelhet? Az hogy miből tartotta fent magát azaz ő dolga , de a gyerekeket tisztességgel, féltő gondoskodással neveli . Pedig nem a saját gyermekei. Hány olyan "szülő" gyötri , veri, éhezteti a saját gyermekét és mégse tesznek ellene semmit. Ez az ember pedig (a beállítottságát nem kell kedvelni én sem teszem!) a gyerekeket akiket magához vett csendben szépen neveli.
lenhardtibolya
@Mobil123: Az a borzadály, hogy egyszer nőként, egyszer férfiként mutatkozik. Miként hat ez egy gyermekre? Abban a tudatban fognak felnőni a nevelt gyermekei, hogy nemet váltani kb. olyan egyszerű, mintha ruhát cserélnénk? Igaz, az éheztetésnél, bántalmazásnál ez a családi élet még így is jobb...
Mobil123
@lenhardtibolya: Nem hinném hogy a gyerekek előtt így flangálna vagy épp ne tudná elmagyarázni mit csinál. (bár azt gondolom hogy már felhagyott ezzel az élettel de fene tudja) De azt gondolom hogy egy gyerek nem attól lesz homoszexuális mert azt látja.
lenhardtibolya
@Mobil123: Valóban nem attól lesz deviáns egy gyerek, hogy azt látja? Azért a pakliban benne van, hiszen a gyermekek a szülő/nevelő példáját igyekeznek követni. (Ha pedig apuka időnként nőciként flangál, akkor ezt tartják majd természetesnek a srácok). Mellesleg dehogy hagyott fel a melegbárban való fellépésekkel, hiszen ebből él...
Mobil123
@lenhardtibolya: Azt hogy egy gyerek homoszexuális lesz e vagy sem nem a szülő öltözködése befolyásolja. Az ha egy szülő iszik , veri a családját az igen rossz példát mutat a gyereknek mert nagy az esélye annak hogy a gyermek is piás legyen, DE nagyobb az esélye az ellenkezőjének . Mert inkább választja a normális életet hisz volt benne része a rosszban épp elégszer. Az hogy még mindig ebből él azt meg én sem írtam 100%-ra hogy esetleg abba hagyta. Én csak azt mondom hogy tisztességesen neveli a gyerekeket és nem róluk szól a bulvársajtó. És továbbra is úgy gondolom hogy a gyerekek előtt nem női ruhában flangál hisz az fellépő ruha , szinpadra való cucc és nem otthoni öltözéke. (szerintem)
keresztapa
Az egész történés az erkölcs jegyében van beágyazva, mint három politikus nevesített erkölcstelen személy! Terry Black erkölcs ismerete megkérdő jelezhető erősen. Ő maga erkölcsös -e? Vagy mit ért erkölcs, fogalma alatt. És ő személyesen erkölcsös -e annyira, hogy valakiket elítéljen erkölcsileg. Mivel az erkölcs azoknak a szabályoknak az összessége, amelyeket emberi közösségek többsége általánosan elismer és magára kötelezőnek tart. A társadalmi erkölcs részévé csak a magatartást befolyásoló elvárások válhatnak, amelyek elterjedtsége, általánosságra tesznek szert. Terry Black ezen elvárásnak megfelel- e vagy sem?
hogy erkölcsi ítéletet mondjon bár kiről is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.