Terry Black egy hete azzal fenyegette meg a politikusokat, hogy ha nem kérnek bocsánatot Krasznai Tündétől, nyilvánosságra hoz egy kínos listát. Megtette, három név landolt a Facebookon szenteste.

"Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok!" – írta korábban.

Terry azon akadt ki, hogy az x-faktorost pornós múltja miatt nemkívánatos személlyé nyilvánították a parlamenti gyermekkarácsonyon. Később kiderült, hogy nem "a politikusok", hanem az ünnepséget szervező Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke, Dr. Edvi Péter tiltotta le Krasznait, ez azonban már nem tántoríthatta el az előadóművészt, közzétette a nagy listát. "Semjén Szájer Vona" – áll a szűkszavú Facebook-bejegyzésben.

A Rácz Károlyként anyakönyvezett Terry Blacknek régi hobbija a listákkal riogatás, most is csak annyit fűzött hozzá: "a többieket nem sorolom mert lesz még alkalom".

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Kezdődik a szép szégyen lista a nagy "keresztényi" urasággal !! lehet erkölcsösködni majd ezután !!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Kezdődik a szép szégyen lista a nagy "keresztényi" urasággal !! lehet erkölcsösködni majd ezután !!
Orsós Rodrigó
Na, ezt nevezem. Ennyi erővel akár azt is írhatta volna, hogy Obama, Putyin, Kim Jong Un! Amúgy Szájer Jozefina szeintem senkinek nem nem újdonság.
Pálinkafőző Rézüst
Terike, ezt (ezeket) eddig is tudtuk, de "balkézről" nem keféltél? :)) Dehonnem...:))) Velük is a palettára!
hetöndöe
"Semjén Szájer Vona"

A nagy keresztény honvédők.

Illusztris társaság,kiváncsi vagyok a további fejleményekre.
leszúrt rittberger
Micsoda lista, mennyi konkrétum, tény, bizonyíték, információ... Ennyi erővel azt is írhatta volna, hogy "a három kismalac".

Ezek a listákkal zsaroló férgek voltak minden rendszerben a legótvarabb jellemek. Ha tudsz valami tényt is, írd ki, bizonyítsd, ha nem, akkor kussolj.
kiskutyauto
@Pálinkafőző Rézüst: Ember te is próbáld már felfogni , hogy most a balos buzik IRRELEVÁNSAK... szánalmas ez a pártfanatizmusból származó agyhalál... ember baszki a balos buzik tiltották ki azt a pornós csajt?? Akkor mi a jó anyámért listázna most balost??? Istenem... pont az ilyen agyhalál kell annak a barom viktátornak...
kiskutyauto
@leszúrt rittberger: A Terry black sokat látott kis cseresznye-szájacskájából azért van ereje egy ilyesféle listának, tetszik nem tetszik ez van... ;Á)
leszúrt rittberger
@kiskutyauto: Ereje a bizonyítéknak van. Abból meg eléggé deficites ez a "lista".
Brother Louie
Mégis milyen bizonyítékot lehet itt várni?

Semjén Zsolt használt gumióvszerét? Azt nem, mert a Katolikus Egyház elutasítja az óvszer használatát.

Bonyolult eset. =(
KERKA
majd utoléri egy véletlen baleset. Megcsúszik a lépcsőföljárón.
bencemacska
Milyen bizonyítékot vártok, és milyen alapon? Ő mondott valamit. Most a másik térfélen pattog a labda. Akinek nem tetszik a hírbehozás, az majd perel.

No akkor kell Terrynek felkötni a gatyát és bizonyítani a rendőrségen, ha addig nem éri baleset, vagy nem alkalmaznak a rendőrök "újraélesztést"!
martinpalermo
Tercsi--most "Elmentél" igaz.Nem mondtál újat te is oda jársz:-))
kumming
Ez így ebben a formában egy nagy semmi.
Pálinkafőző Rézüst
@kiskutyauto: Én is szeretlek...:))))
Kellemes Ünnepeket! :)
eberti
Ha könyvet írna az erkölcstelen politikusokról-valószínűleg- többen vennék ,mint néhány "celebecskének" irományait...
qxy
Én is ismerek egy politikus hölgyet aki albérlőket tartott és ha nem akartak a legények fizetni nem is kellett csak alaposan le kellett taposni a szárnyát. Volt hogy hárman is be tömtek rajta minden lukat hogy le ne eresszen.és nem egy lakást adott ki csak fiatal egyetemista ( lehet külföldi is az a fekete féle) annak nagyobb az " akarata" .Most meg ossza az észt Na meg a többi. Ha minden kiderülne és csak az maradhat aki tényleg erkölcsileg is meg minden téren tiszta, Lehet hogy csak a portás maradna a parlamentbe De az sem biztos.
kiskutyauto
@Horizont: szokásos átlátszó sunyi orbáncsicska rizsa
qxy
Szerintem lehet hogy tényleg van neki valami bizonyítéka. Nem tudhatja senki.
Ki tudja ki mikor és hol volt népművészeti agyag edény?
Na de én nem védem egyiket sem . mer erre meg arra sem lehetne mondani hogy .- Igen. Ez egy rendes faszi. vagy " akármi"
csipek
@qxy: Csálé! A hálószobájában és szeparált szórakozóhelyen - a törvény keretein belül - mindenki az csinál amit akar. Ha ő nem teszi nyilvánossá, másnak nincs joga hozzá!
Ráczot lehet perelni.
Dr. Felipe
Szájer jozefin, tömjén zsófi, vona gabriella. Eddig ennyi. Ellensúly hogy a nácik se sírjanak. Alföldi roberta.
human
Ez vádaskodás marad addig amíg az örömlányok vagy örömfiúk nem vallanak a politikusokra. Ezt az ügyet nehezebb lesz bizonyítani, mint a NAV-os korrupciót.
human
@human: Egyébként már Havas Henrik is beszélt arról, hogy pár ismert politikus kedveli a fiatal fiúkat, lányokat. A prostikról írt könyvének írása közben hallott egy s mást az "elitről".
crow0131
Ne csak neveket, hanem tényeket is. Így korrekt.
bukfenc
A lista valóban nem teljes.
A baloldalon legalább annyi van.
Félreértések elkerülése végett: nem vagyok balos, nem vagyok jobbos!
Kurcsányékat utálom, orbáncékat gyűlölöm!
Ami a közös bennük, és már régebben is leírtam: ez a két nagy párt - versenyben .- rabolja az országot!
rengeteg olyan cég van ahol a tulajok fidess-essek és mszps-ek. (egy cégen belül!!!)
Ahogy Putyin cserélgeti a helyét Medgyejevvel, ott is ezt csinálják..
Én az éjszakában dolgozom, a felsorolt nevek nem újdonság...
Ha, egy közismert politikus "nyilvános helyen" (éjszakai meleg bár, Gay-szolgálat stb), ahol a pincér, a taxis, az utca felismeri, na az kussoljon!
Bp. belvárosában 5 meleg bár van ami nyilvános!
vannak zárt körű klubok, (nagy polgári lakások, erdei vendégházak, kicsi "szanatóriumok" ahova csak ajánlással, "klub kártyával" lehet belépni...
harmadik kategória: pl: for Season (B.M mellett) a legdrágább 6 csillagos hotel.
Ott a recepciónak a szeme se rebben amikor az elnöki lakosztályból fiatal fiúkat rendelnek öreg fiúk...
Igaz, egy éjszakára 15-25 ezer euró, de ezért a pénzért magánügy, és tényleg magánügy, hogy a lakosztály bérlő kicsoda és miben leli a kedvét!

A mi politikusaink, sajnos közpénzből élik felemás, vagy ferde hajlamait ki!!
Nem mindegy, -az én pénzemből ne copkodjon fiúkat, és a "végbél tükrözést" se az ország kontójára tegye!!!
Desischado
@bukfenc: Egyetértek, de nem hiszem, hogy Terry olyan hülye lenne, hogy bizonyíték nélkül vádaskodik! És nagyon szépen nevel két örökbefogadott gyereket, és nekem mindegy a nemi beállítottsága! Kiváncsian várom, mi lesz még ebből! Egyébként nem lep meg a három név! Continue-t kérek!
sbl
Listákat közzé lehet tenni. Amik lehetnek igazak, meg lehetnek rágalmazók.
Az hogy ez a ferde hajlamú alak közzétesz valamit azon el lehet csámcsogni, mindazoknak akik az ilyenekre kíváncsiak.
Az igazságszolgáltatás dolga, hogy megállapítsa, hogy a lista igaz-e, vagy nem.
Ha esetleg bebizonyosodik, akkor meg el kell vele járni.

Ha esetleg bekerül valamelyik kóterbe emiatt - ismerve a hajlamait - az a számára inkább élménynyaralás lesz, nem pedig büntetés - állami pénzen.
Lehet hogy erre játszik?
kkalman
Alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt.
Így bizonyíték nélkül ugyan nem sokat ér ez a lista, lehet rajta csámcsogni, de mást nem. Valós bizonyítékok, fotók, videók, aktusban résztvevők vallomásai még hiányoznak. Anélkül nem más ez, mint szardobálás. Ezt meg már ismerjük, nem kérünk belőle többet. Ha Rácz Karcsi nem akar a politikusok szintjére süllyedni, akkor nagyon gyorsan mutasson még valamit a neveken kívül, mert ez egy nagy nulla.
kopeba
Ezt jól megmondta , most ámul az egész világ. A Karcsi különben miféle lény ? Férfi , nő vagy kettő keveréke ? Mindenesetre nem hiszem hogy Nobel díj várományosa lenne. Az IQ-ja se lehet kétszámjegyü az biztos.
human
A mutyik sorozata és a NAV botrány is azt mutatja, hogy politikusaink csak tőlünk várják el a jogkövető magatartást. Úgy néz ki, hogy az erkölcsösség is csak az állampolgárokra nézve kötelező. Ezen rágott be Rácz Karcsi jogosan. Remélem részletekkel és bizonyítékokkal is előjön.
Sándor Györgyöt idézve:
"Egy tanárom monda: "Nálam a tudás másodlagos dolog. Én csak a diákoktól követelem meg."
csipek
@human: Mert amit ez a nagyképű Havas mond , a igaz is! Ne legyél naiv!
csipek
@Desischado: Itt nem lehet szó semmiféle bizonyítékról. A megnevezett politikusok nem követtek el bűncselekményt. Feltéve, - de nem megengedve -, hogy Rácnak esetleg igaza van, még abban az esetben megsértette ezen politikusok a jó hírnévhez való jogát!
human
@csipek: Látom felvállaltad, hogy megvéded a politikai "elitet". Lelked rajta. Azért Havas Henrik - veled ellentétben - beszélt az örömlányokkal és ők bizony mondtak konkrét nagy neveket a politikából. És most ez a Rácz is ilyennel jön elő. Természetesen, ha feljelentik Ráczot rágalmazásért, akkor neki bizonyítania kell a vádakat. Kíváncsian várom a fejleményeket.
szaboria1
Csak a tudás miatt :Terry Black az éjszakai mulatókban lépett fel nem csak itthon hanem külföldön is. Nagyon sok mindent látott és hallott. Neki van annyi esze, hogy nem is itthon helyezte el a bizonyítékait ha valami történne vele akkor lenne csak igazi meglepetés.
Senara
Terry Black: ők hárman az erkölcstelen politikusok ... Csapda skacok , Rácz néni nem fejtette ki részletesen miben erkölcstelenek :-))) Nem mondta , hogy a "politikusok" a vendégköréhez tartoznának , nem mondta , hogy egy csapatban játszanak . Beperelik , mi történhet , elmondja szerinte miben erkölcstelenek , kettő saját zsebre dolgozik a köz kárára a harmadik a kisebbséget támadja, ha kell ha nem . Rácz néni szerepelhet egy darabig a médiába .
csipek
@Senara: Ja! Esetleg a temetésével. Sok, haragost gyűjteni nem kifejezett életbiztosítás...
csipek
@human:
És ha Gyurcsányt, Fodort, Bajnait, mesterházit nevezte volna meg... Egyem a szíííívedet!
kopeba
@human: Mi van akkor ha valaki legyen akár politikus örömlányhoz jár ? Semmi, nem hagyja hogy éhen haljon. Vagy menjenek inkább közmunkára az örömlányok ? De nem a nyilvánosság elött kefélt egyik se. Kár ezzel ennyit foglalkozni.
jancsik68
Azok sértegetik KrasznaiTündét,akik szerették volna megkapni,de ő lesz...ja őket,mert van izlése,hogy kivel álljon szóba!!A keresztények nagy része álszent.A papok egy része pedofil!!
Senara
@csipek: ... ezért senki nem foga kicsinálni . Szereplési vágy dolgozik benne , ja és nem hülye , hogy a fizetős vendégkőréből bárkit feldobna .
human
@csipek: Mondtam én hogy csak a kormánytagok közt vannak álszentek? Te vagy aki pártoskodik.
human
@kopeba: Nem is az a gond, hogy valaki örömlányhoz jár. De mondjuk ha közben felesége és gyerekei vannak, az már necces. És az is durva, ha a "fiatal" husit szereti és esetleg szeret "durvábban kényeztetni". Egy bizonyos erkölcsi szintet azért üssön már meg az, aki tömegek érdekeit képviseli. PÁRTTÓL FÜGGETLENÜL (ugye @csipike).
bencemacska
@sbl: "Az igazságszolgáltatás dolga, hogy megállapítsa, hogy a lista igaz-e, vagy nem.
Ha esetleg bebizonyosodik, akkor meg el kell vele járni."
bencemacska
folyt. köv. (valahogy lemaradt):

Biztos, hogy ezt akartad írni? Hova kell vele eljárni? Valamelyik zártkörű klubba?

Vigyázz, van ott még több ( és ütősebb) név is!!!)
csipek
@bencemacska: Marhaság! Mit kéne kivizsgálni? Hol a feljelentés, vagy a közigazgatási eljárásban lefolytatandó vizsgálat indoka?
bencemacska
@csipek: Talán kérdezd meg sbl-től, ő írta. Én csak egy kicsit elbénáztam valamit, és első hozzászólásom csak az idézet.
Az én véleményem a ma, 11:34-ben van.
sbl
Ami azt illeti kivizsgálni való éppen van. Ugyanis ez az attrakciója ennek az alaknak kimeríti a rágalmazás gyanúját.
Innentől az érintettek - ha akarják - majd meg fogják tenni a feljelentést.
Erős gyanúm, hogy meg is fogják.
csipek
@bencemacska: @sbl: OK!
Az én véleményem a lényegről: tegnap 19.48 és ma 09.04
bukfenc
@KERKA: Szerintem is. :))

Vagy karóba húzzák?? (óvszer nélkül)
bukfenc
@bencemacska: Nem lepődnek meg, ha videó felvételek lennének...

Régóta szokás -az örömlányok és örömfiúk védelme érdekében, hogy rejtett kamerákkkal végig veszik az egészet.
Van akik a saját védelmük érdekében, van aki, - majd zsarolásra használja - van aki, mint egy emlékkönyvet. - néha fellapozza..
Nem tudni terryernek mi van a tarsolyában?,( azt tudjuk mi volt az összes testnyílásában)
Ha kussolnak a politikusok akko' igaz, ha perelnek, na az lesz a lavina...
bukfenc
@qxy: Hi hi hi e' igaz!!

van egy pár lotyó a parlamentben

(jó a vaker wazze)
bukfenc
@human: Figyú!

Én egyszer egy bizalmi-biztonsági munkára jelentkeztem!
Kitöltöttem a több órás/százoldalas tesztet. Jó volt
Fizikai/mentális teszt jó.
Fegyver/autóvezetés, egyéb technikák jóóó...
Mégis elbuktam!!
Nem találod ki miért!
Mert - elvált ! -
És aki elvált, azt esetleg szexuális kísértésekkel lehet befolyásolni!!!

Addig, csak azt hittem, ilyen csak a filmekben létezik...

Az én felvételi tortúrámhoz képest ezek a politikusok (vagy egyéb közéletiek) szar túró transzvesztita puha pöcsök, az ország hímringyói - kurvái...
Ebben az írásban nem rajtam van a hangsúly, hanem azon, - akikre az ország sorsa, jövője van bízva, akikre komoly felelősség hárul, tehát komoly emberek mint erkölcsileg, mint mindenben, azokról derül ki, hogy méltatlanok a közéletben való bármilyen funkcióra!!
hetöndöe
@sbl: Nekem meg az a gyanúm,lesz még itt pofára esés a tisztelt " keresztény" és "konzervatív" oldalon,olyan hogy a fal adja a másikat.
Sőt olyan érzésem is van,hogy a bizonyítékok már rég külföldön vannak biztos helyen.
Ráfér egy kis gatyába szarás ezekre a szarházi álszentekre.
sbl
@hetöndöe: Meg lehet hogy még nagyobb "pofára esése" lesz annak akiről esetleg bebizonyosodik, hogy álhír jellegű rágalmazás történt...
csipek
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
Egy biztos. Az egész politikai "elitre" ráférne egy kiadós vagyonosodási és erkölcsi átvilágítás. Van egy érzésem, hogy megrészegültek a hatalmuktól, érinthetetlennek képzelik magukat és egymás fenekét is fedezi a két oldal, ha pénztárcájukról és erkölcsi tartásukról van szó. Had hulljon a férgese. Ez mindenki érdeke. A következők meg tudják majd, hogy mihez tartsák magukat. (Azt hiszem nagyot mertem álmodni. :)
Web2 junkie
@Senara: Meglátjuk. Nem biztos, hogy ezt a Terry Black féle akciót felkarolja az RTL-Klub. Nekik nem érdekük a nyílt konfrontáció ezekkel a politikusokkal. Nekik az az érdekük, hogy csinálhassák a maguk dolgát, és támadás esetén megvédhessék magukat. Ezek jók lesznek még szűkösebb napokra. A közhangulatot és a keresztény kultúrát is figyelembe véve nem olyan szelek fújdogálnak, hogy ez most nagyot durranhasson. A házasságtörő férfi nem olyan súllyal esik latba, mint a prostituált.
lenhardtibolya
@Senara: Bizony meglehetősen vitatható Rácz úr/asszony véleményezése, hiszen ő maga sincs azon a piedesztálon, ahonnan megítélhetne bárkit is. Enyhén szólva ő sem éppen egy követendő példa az ifjúság számára. Szomorú, hogy gyermekeket nevelhet egy ilyen sem nem férfi sem nem nő...
JAJMÁR
Ugyan ki az, aki megítélhetne bárkit is? Milyen alapon? Csak azért, mert a jelenlegi politikai elit maradi, és kétszínű, -és ezt eddig is tudtuk- és igen, emiatt zsarolható, a zsaroló nem kaphat felmentést. Ha nem bűncselekményt kíván leleplezni.
mariaberta
Nagy a különbség, mert Terry Black vállalja magát, élete nyitott könyv mindenki számára, a többi pedig megjátssza az erkölcsös ,feddhetetlen tisztességes férj és családapa szerepét.
silber13
@lenhardtibolya: Kedves Ibolya! Ne törjön elhamarkodottan pálcát Terry és az ő gyereknevelése felett! Becsülettel, tisztességesen neveli a gyerkőcöket. Nem úgy, mint ahogy nagyon sok " reklámmacska " szülő teszi.Nem hallani róluk semmilyen pletykát, amit a rosszindulatú emberek terjesztenének.
soljanka
Csak ők hárman???
Ugyan már...
Nem kell ehhez TerryBlack :)
DR Eric CARTMEN
@Senara: Kedves "tudatlan" Senara! Szerinted egy meleg bárba miért járnak férfiak?? Dominózni?
Mobil123
@lenhardtibolya: Tisztelt Ibolya! Ne haragudjon de mit hallott Rácz Károlyról ami Ön szerint borzadály hogy gyermeket nevelhet? Az hogy miből tartotta fent magát azaz ő dolga , de a gyerekeket tisztességgel, féltő gondoskodással neveli . Pedig nem a saját gyermekei. Hány olyan "szülő" gyötri , veri, éhezteti a saját gyermekét és mégse tesznek ellene semmit. Ez az ember pedig (a beállítottságát nem kell kedvelni én sem teszem!) a gyerekeket akiket magához vett csendben szépen neveli.
lenhardtibolya
@Mobil123: Az a borzadály, hogy egyszer nőként, egyszer férfiként mutatkozik. Miként hat ez egy gyermekre? Abban a tudatban fognak felnőni a nevelt gyermekei, hogy nemet váltani kb. olyan egyszerű, mintha ruhát cserélnénk? Igaz, az éheztetésnél, bántalmazásnál ez a családi élet még így is jobb...
Mobil123
@lenhardtibolya: Nem hinném hogy a gyerekek előtt így flangálna vagy épp ne tudná elmagyarázni mit csinál. (bár azt gondolom hogy már felhagyott ezzel az élettel de fene tudja) De azt gondolom hogy egy gyerek nem attól lesz homoszexuális mert azt látja.
lenhardtibolya
@Mobil123: Valóban nem attól lesz deviáns egy gyerek, hogy azt látja? Azért a pakliban benne van, hiszen a gyermekek a szülő/nevelő példáját igyekeznek követni. (Ha pedig apuka időnként nőciként flangál, akkor ezt tartják majd természetesnek a srácok). Mellesleg dehogy hagyott fel a melegbárban való fellépésekkel, hiszen ebből él...
Mobil123
@lenhardtibolya: Azt hogy egy gyerek homoszexuális lesz e vagy sem nem a szülő öltözködése befolyásolja. Az ha egy szülő iszik , veri a családját az igen rossz példát mutat a gyereknek mert nagy az esélye annak hogy a gyermek is piás legyen, DE nagyobb az esélye az ellenkezőjének . Mert inkább választja a normális életet hisz volt benne része a rosszban épp elégszer. Az hogy még mindig ebből él azt meg én sem írtam 100%-ra hogy esetleg abba hagyta. Én csak azt mondom hogy tisztességesen neveli a gyerekeket és nem róluk szól a bulvársajtó. És továbbra is úgy gondolom hogy a gyerekek előtt nem női ruhában flangál hisz az fellépő ruha , szinpadra való cucc és nem otthoni öltözéke. (szerintem)
keresztapa
Az egész történés az erkölcs jegyében van beágyazva, mint három politikus nevesített erkölcstelen személy! Terry Black erkölcs ismerete megkérdő jelezhető erősen. Ő maga erkölcsös -e? Vagy mit ért erkölcs, fogalma alatt. És ő személyesen erkölcsös -e annyira, hogy valakiket elítéljen erkölcsileg. Mivel az erkölcs azoknak a szabályoknak az összessége, amelyeket emberi közösségek többsége általánosan elismer és magára kötelezőnek tart. A társadalmi erkölcs részévé csak a magatartást befolyásoló elvárások válhatnak, amelyek elterjedtsége, általánosságra tesznek szert. Terry Black ezen elvárásnak megfelel- e vagy sem?
hogy erkölcsi ítéletet mondjon bár kiről is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.