Egy szalmaszálon múlik Zimány Linda doktori címe. A Bors információi szerint a modell megbukott az államvizsgán, és több tárgyból is csak egy-egy lehetősége maradt ismételni.

A Délmagyar egy 2009-es interjúja szerint már akkor ötödik éve koptatta a jogi kar padsorait a csinos modell, azaz idén lesz tizedik éve, hogy megkezdte jogi tanulmányait. A diplomaosztón készült képeit azonban hiába keressük: a Bors információi szerint Linda csak idén futott neki az államvizsgának, nem sok sikerrel.

Megbukott az államvizsgán Zimány Linda

A Károli Gáspár Egyetem jogi karán öt államvizsga van: büntetőjogból és alkotmányjogból a modell sikeres vizsgát tett. Polgárjog vizsgára nem is mehetett, mert a szakdolgozatát sem adta le időben, míg a közigazgatási jog és nemzetközi gazdasági jog vizsgákon elhasalt – írja a Bors.

A Bors hallgatói körökből ráadásul úgy tudja: a két legkönnyebb vizsgát sikerült Lindának abszolválnia. Természetesen a modellt is szerették volna megkérdezni arról, hogyan látja az esélyeit, lehet-e idén, vagy legkésőbb jövőre dr. Szöszi. Linda – aki jelenleg Los Angelesben tartózkodik – nem reagált.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért valahol megkönnyebbülés tudnom, hogy nem lesz belőled kollegina :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Pedig az arcáról sugárzik az értelem! :)
pacsni
nanà! hogy megbukot, az elottevalò tanult eredmènyeket ugytudta megszerezni, hogy minden karàcsonyi unnepen vitte a disznòkolbàszt, hurkàt a szallonnàt a tanàroknak,ès igy mindig àtcsuszott rendesen a banànhèjàn. De a felsobb tagozatokba màr nemtudta
lekàderolni a tanàrokat.
Nekem van egy unokahugom aki a 70-80 as èvekben az elso osztòlytòl kezdve mindig kituno tanulò volt,(sose èrtettem, hogy hogy lehetett olyan okos az elsotol a nyolcadikig mindig kitunotanulo volt) egyszer sem tèvedtek a tanàrok, de mikor elèrkezett az ido a gimnàziumhoz, akkor màr nemtudta lekàderolni a tanàrokat. ès csak egy szerèny àlltalànos tanàrlett belole.
Desischado
Van egy mondás, "Varga, maradj a kaptafánál!" Tündi, ne aggódj, nem lesz a kolléganőd, mert neki máshoz van "esze", az meg neked nem menne, legalábbis nagyon remélem! A helyében a szeme sülne ki, hogy tíz év alatt sem tudott diplomát szerezni! De hála az égnek, mert hülyékre nincs szükség! Majd a Dzsudzsák vesz neki egy papírt!
Fradigege
Úristen, de izgulok. Annyira félek. Az emberiség felmérhetetlen károkat fog szenvedni, ha nem vizsgázik le.
Desischado
@Horizont: Hát most megfogtál, a jó nyavaja se tudja! De nem aggódom, majd talál másik pénzes pasast!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.