Hiába bírálták annyian a New Yorkban szentségtörésnek tartott szokása miatt, hogy nem kézzel, hanem késsel-villával eszi a pizzát, a metropolisz új polgármestere ismét evőeszközt rántott a kolbászos-gombás sült tésztaszelet láttán, ezúttal is a tévékamerák előtt. A The New York Times keddi számának beszámolója szerint az év elején felesküdött Bill de Blasio Jon Stewart showjának vendége volt, amikor a humorista - aki egy korábbi adásában kigúnyolta New York új elöljárójának pizzaevési szokását - elővarázsolt néhány friss és meleg szeletet, és arra biztatta a polgármestert, hogy ragadjon meg egyet és harapjon bele.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macsi
én is így eszem... akkor ez most tényleg ciki? Nem baj, legalább nem leszek maszatos :D
Nőkorszak
@Macsi: Én is késsel villával eszem. Nem szeretem, ha tiszta paradicsomszósz a kezem. De ebből milyen ügyet csináltak New Yorkban! :D Mármint nem abból, hogy én hogy eszem... :)
Macsi
@Nőkorszak: ebből is látszik, hogy túlságosan sok a szabadideje az ottani népeknek :D
Nőkorszak
@Macsi: Pont erre gondoltam, hogy nincs komolyabb hír a polgármesterrel kapcsolatban? De jó nekik! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.