A börtönfalakon kívül, otthonában akar szembenézni végzetes betegségével Stadler József – írja a Blikk.

Az akasztói vállalkozó állapota annyira leromlott, hogy az elmúlt időszakban kétszer is ki kellett vinni cellájából egy fővárosi kórházba.

A Blikk úgy tudja, Stadler a közelmúltban egy kérvényt adott be, amelyben egészségi állapotára hivatkozva büntetése félbeszakítását kéri. Levelét elküldte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BVOP) és úgy tudjuk, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumnak is.

Mielőtt bevonult, minden barátjától elbúcsúzott. Nagyon beteg volt, már komoly egészségügyi gondokkal vonult be a börtönbe. Legbelül érezte, hogy nem bírja ki odabent, és többször is megemlítette, hogy már csak a temetésére jön ki – mondta el a lapnak Doró Ernő, az azóta feloszlatott Stadler József Baráti Kör egykori elnöke.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szerencsétlen szerencselovag, elgondolkodhat, hogy van az, hogy a nála sokkal nagyobb gazemberek meg szabadlábon tündökölve prédikálnak az erkölcsről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nehogymá
@F_Viktor: ne stresszojjá miattam.valahogy mindig is tul eccerünek láttam. valószinű hányzott belőle egy kis iskolázottság. hülye nem volt az tény,ha egy kicsit gyurt volna az oskolában másképp alakulhatott volna az élete. talán. vagy zseniális biiizniiiszmen vagy nagy gazember.ezt már nem tudjuk meg. az meg ,hogy hány nője volt?annyi amennyit a büdzsé "elbirt" vonzott. amit láttam belölük,ott nem játszott a személyiség varázsa. nem sajnálom,mert csak a bolondot szokták.igy járt.
kukac50
@csa-csa: A parlamentből fele embernek sitten lenne a helye,nem mondom,hogy ártatlan Stadler,de kételkedem az igazságszolgáltatás igazságosztásában,mivel Pintér riválisa volt.
sírásó
www.youtube.com/watch?v=HK_p1KC7Cgg
nekem józsi a kedvencem! a legnagyobb hibája szerintem az volt, hogy nem akart társulni a védelemért! egy ilyen országban, ahol az elit 80%-a hitvány hiénákból áll, akik a hivatali hatalmukkal élnek vissza, hatalmukkal társulnak, kényszerítik ki a korrumpálást, visszaélnek belső információkkal, józsi sorsa nem volt kérdéses!
érdemes megnézni a valamikori termelő üzemeket, általában az üzemi háromszög /párttitkár, igazgató, főmérnök, főkönyvelő, szakszervezeti titkár/ szerezte meg szinte semmiért! persze a termelés azonnal megszünik és feldarabolva próbálják bérbe adni! hasonló a vidéki városok főterein, sétáló utcáin lévő üzletek túlajdonlása is, tanácselnőkné, városi párttitkárné vagy megyei, stb., müködtetés nem igazán megy, igy vagy egymást másolják vagy bérbeadják! a mai napig a volt pártvezetők, kiszvezetők, szakszervezetisek rabolnak!
józsit 2-300 millióért halálra szekálják, miközben hódmezővásárhely nagytudású polgármestere szerencsejátékokba kezd a városnak befizetett adó kockáztatásával /nem a sajátját kockáztatja/ és mindjárt hatalmas sikerrel! eljárszott büntetlenül 3-4 milliárdot egy carry trade nevű játékkal, ami némi szakértelmet igényelt volna, aminek ö híján volt!
viszont neki a tudását a jó kapcsolatai helyetesítik ezért nincs még a sitten! ezért tart itt az ország!
a használ ruha is nagy ötlet! sok országban veszélyes hulladéknak számit, különösen a müszálas termék. fillérekért, ajándékba vagy adományként lehet hozzájútni! bálákban, kilóra áruják és ez benne a hatalmas üzlet!
szinte lehetetlen beazonosítani az árut, mivel ömlesztve van! igy ezekben az üzletekben vidáman lehet árulni a csempészárut, a márkahamisítottat, nem tudják leszámolni, beazonosítani, mindenre az a válasz, a csomagban volt!
viszont alig van költség és hatalmas a nyereség! na ezt kell eltüntetni! ezért van annyi kamu számla! józsi is ezt ette meg!
ezek a halottról levetett holmikat árusító üzletek gombamódra szaporodnak, mára kezdik...
1magyar
@csa-csa: Nem, de sokkal nagyobb csalók vannak szabadlábon.
csa-csa
@1magyar: igaz! részemről azoknak is KUSS A NEVÜK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.