A Kenguruval könnyebben közlekedhetnek a mozgáskorlátozottak is. Több külföldi lap is beszámolt az újdonságról és megemlítik, hogy magyar találmány.

A 444 azt írja, hogy az ötlet Kissároslaki Istvántól ered, ám neki nem volt elég pénze az elkészítéséhez. Az izombetegség miatt 2010-ben lebénult Stacy Zoern viszont meglátta és tudta, hogy pontosan erre van szüksége.

Ők ketten azóta keresték a befektetőket. A múlt hónapban viszont a cég bejelentette, hogy elkezdődik a Kenguru gyártása az USA-ban, és előrendelhetők az első autók, amik 1-1,5 év múlva lesznek készen – írja a 444.hu.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Sándor Györgytől:
- Mi a gondolatátvitel? Hát az, ha én itt kigondolok valamit és odaát valósul meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Magyar találmány, haszon az USÁ-nak.
Már csak azt kellene megértenem, hogy Magyarországon, az illetékes helyeken miért csak tehetetlen, béna pöcsök ülnek, akik kiengedik, vagy inkább kikergetik az országból a tehetségeket?
tivoli
@kkalman: M.ország USA gyarmat. Miért ne hozná a hasznot az anyaállamnak?
silber13
De biztos vagyok bnne, hogy az USA-ban egy egész csapat ugrik rá a tiovábbfejlesztésre, mert ott sem hülye emberek élnek ám! Az itthoni kiagyaló meg bámulhat ki a fejéből.
Mangu
Azért egy dolgot ne feledjen el senki:
- Miért az USA-ban van a "szilicium völgy"?
- Mert ott volt rá pénz!
A találmányok hasznosításához elsősorban ész kell és az majd hozza a pénzt. E téren nagyon gyengék vagyunk - lásd silber13 hozzászólásait.
Desischado
Elég szomorú, hogy Amerikáig kellett elmennie! Remélem, sok embernek fog segíteni, a feltalálónak meg sok sikert kivánok! Anyagiak terén is!
ferii
Új találmány? Németországban sok tipusa van a rokkantjárműveknek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.