Oszter Sándor újabb verzióval állt elő azzal kapcsolatban, hogyan került ittas állapotba.

Oszter ügyvédje társaságában hétfőn a Mokkában vendégeskedett, ahol azt mondta, vérnyomásproblémákkal küzd, ezért fogyasztott alkoholt, azt viszont határozottan állította, ezt követően nem ült autóba – írja a Blikk.

- Lementem a mélygarázsba, amely olyan kacskaringós, hogy az éles kanyarban megkarcoltam az oldalfalat, majd beparkoltam. Felmentem az első szintre, ahol odajött egy kedves úr, és adott nekem ajándékot. A díszzacskóban egy üveg alkohol volt. Én meg azért, mert jót tesz, ittam belőle – fejtette ki Oszter.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Még hogy én ittam ? Ugyan már...megkarcoltam a falat, illetve a fal karcolta meg az autómat, én meg dühömben leöntöttem magam pálinkával, de sajnos be is lélegeztem ezt a förtelmes italt, sőt, volt egy friss karcolás a kisebbik nagyujjamon, oda is folyt a pálinkából, ezért lehet vér az alkoholomban...illetve a karcolásomban...vagy a falban...feljelentek mindenkit, aki azt terjeszti, hogy a fal ivott...illetve, hogy én ittam a falat...
Souky Sanjay
Oszter egy alkoholista.Fiatalabb korában egy este simán megivott egy üveg whisky-t.Csak azért tudom,mert az én whiskyimet itta meg.
Souky Sanjay
Ja,és egy persely.A mai napig tartozik még pár százezer forinttal,amikor a Jégkirálynő nevű presszóját csináltuk az akkori Majakovszkij utcában.Úgy eltűnt,mint az aranyóra.Lehetetlen volt utolérni.
krumpliorr
Azért van a moslékjának, mert másokat húz le.
Olyan, mint a barátai a " házban"
Desischado
Mit lehet egy fácán,- állat gyilkostól várni, aki ilyen féreggel vadászik, mint lézer jankó? Énelőttem leszerepelt egy életre, az biztos!@Souky Sanjay: Érdekes, amit mondtál, de ezek után simán elhiszem!
hattorihanna
Arrogáns hímvessző,amúgy is rühellem a vadászokat,főleg az efféléket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.