F. Zs. nem bírta elviselni, hogy dobták, ezért november és január között 11 281 sms-t küldött az exének, 139-szer hívta, és az egyik közösségi oldalon is megpróbált kapcsolatba lépni vele – írja az Index.

A vádlott az ügyészség szerint alkalmi viszonyban állt a sértettel, és a szakítás után folyamatosan és többféle módon avatkozott be önkényesen exe életébe. Havonta 3630, naponta 122 üzenetet küldött az ingyenes sms-küldő alkalmazással – olvasható a lap cikkében.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@Macsi: ha valakinek megér annyit, hogy kétpercenkét pittyegjen az sms... !!! mellesleg le is tilthatta volna a számot, de neeeeem... akkor annyira azért nem állt égnek a haja én úgy gondolom.
puki
Ki tudja mi ez az ingyenes szolgaltatas? En is akarom hasznalni.
puki
Ingyen sms-eket akarok kuldeni en is.
Macsi
@Nyuszicsibe: ha ingyenes sms-klienst használ, akkor nem biztos, hogy letiltható, bár ehhez nem értek. Amúgy meg, le lehet némítani azt a telefont, a csókát meg le lehet állítani.. gyorsabban is, mint egy perrel ;)
postamester
@Macsi: Egyszerűbb lenne SIM-kártyát cserélni...
Macsi
@postamester: ha valaki elmebeteg, szán rá időt és energiát, hogy megtudja az új számot. A menekülés nem megoldás, még mindig azt mondom. Engem egy időben a vezetékesen hívogatott egy agybajos. Aztán - némi idővel és türelemme - sikerült rávenni, hogy ne csak lihegjen, de meg is szólaljon. A végén meg lehetett győzni, hogy hagyja abba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.