Amikor országos ismertségre tett szert, a menedzsment részéről voltak olyan ötletek, elvárások, hogy miként viselkedjen, miket énekeljen, de ő a legelején megmondta, hogy mi az, amibe nem hajlandó belemenni. Utólag is örül, hogy akkor ezt így intézte, mert emiatt azóta sem kell megjátszania magát. Ősszel nagy dobásra készül, ami óriási meglepetésnek ígérkezik, hiszen André is csak annyit árult el, hogy egy olyan oldalát fogja megmutatni, amire senki nem számít!

Forrás: sztarportre.hu
Feltöltő: Maralex
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Csinálja csak! Drukkolok neki, hiszen kivételes képességgel rendelkezik!
csa-csa
@silber13: egyetértek! tényleg kivételes hanggal áldotta meg a sors! remélem külföldön is sikeres lesz! mondjuk a hajbeültetésért kár volt.jól állt neki a kopaszság! egyébként is helyes srác!
silber13
@csa-csa: Sikeres bizony. Hiszen nagyon kevés kontratenor ,vagy inkább férfi szoprán rohangál a világon. Amikor hallottam tőle az Éj Királynője áriáját, hanyatt estem! Hiszen az nőknek is embert próbáló ária!
miazavalami
@silber13: Hol hallottad? Kerestem de nem találom sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.