A kaposvári könyvtárosok érdekes fotókat készítettek. Könyvekkel. Felkapta őket az internet, most mindent megmagyaráznak. A képeket itt tudod megnézni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@dömdödöm: Honnan tudod hogy nem kölcsönöznek könyveket? Annyit biztosan nem mint régen de azért van ami érték tud maradni remélhetőleg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@varrólány: onnan tudom hogy ilyet az ember bazi nagy unalmában szokott
kitalálni , ez a tipikus geszti féle olyan innovatív és találékony vagyok és ez által zseni hogy robbanás határig szétfeszíti az agyamat úgy tele van ötlettel című előadás :-(
Fizetéslevonás ! munkaidőben ökörködnek :-(
varrólány
@dömdödöm: A figyelemfelkeltés volt a lényeg, és ha ezek után többen mennek könyvtárba (bármelyik városban)már megérte.
dömdödöm
@varrólány: ez igaz de akinek igénye volt vagy van rá és már nem kapható kötetet keres vagy esetleg kepható de nem akarja megvásorlni az úgy is ellátogat egy könyvtárba .
A másik dolog hogy sokan nagyon komoly könyvgyűjteménnyel rendelkeznek már otthonukban aminek nagy részét nem is olvasták ,és az internet térnyerésével nagyon sok info már elérhető amire gyorsan szükség van és előzi a könyvtárat
varrólány
@dömdödöm: Talán inkább a fiatalokhoz szól ez a modernebb könyvtáros reklám. Ők akik ritkán vagy egyeltalán nem járnak könyvtárba. Nálunk is komoly könyv gyűjtemény van,sokat nem is olvastam még el. De én is járok könyvtárba mert az olyan más az már életérzés , megszokás .
Olyan mint másnak a templomba járás a hívőnek, ők is tudnának otthon is imádkozni. Az interneten tényleg szinte minden megtalálható, de én nem szeretek monitorról olvasni. Remélem azért nem szűnik meg a könyv mint a tudás lehetősége hiszen a technikai felszerelések elromolhatnak , de a könyv az tárgyi valóságában is maradjon meg.
szelbatyo
"...A kaposvári könyvtárosok érdekes fotókat készítettek. Könyvekkel..."
Én meg aszittem, könyvvel nem is lehet fotót készíteni... Fényképezőgéppel, telefonnal, laptoppal, számítógéppel, + minden... De könyvvel ?!... Technika... Anyám, borogass !...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.