Gyurcsány megtartotta házipártja EP-kampánynyitóját. Volt minden, ami kell: nemzet- keresztényellenesség Orbánozás, "szabadság" és Ájrópa. Érdekes módon, a nácizás most kimaradt. Újabb hadüzenet a nemzetek Európájának: akkor lehet a világunk sikeresebb, ha nem félünk kimondani, hogy történelmi távlatokban európai egyesült államokat szeretnénk - mondta, majd hozzátette: azt szeretné, ha az új és erős európai egyesült államok vigyázna minden polgárára, biztosítaná számukra a szabad gondolkodást, a műveltség és tudás lehetőségét, tiltaná, hogy bármely állami hatalom belebeszéljen abba, hogyan gondolkodjunk, hogy az állam átlépje a világnézeti semlegesség határát, a kötelező hit- és erkölcsoktatást

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Mondják azok, akik ugyanakkor az éleslőszer használatát hiányolták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Hibbant cím! Mintha Gyurcsány szólította volna fel a rendőröket, hogy csak a szemére célözzanak a delikvensnek! @Pisti271-nek meg nagyon igaza van!
GeoCravker
A katasztrófaturizmus kockázatokkal jár. Aki randalírozni megy valahova, annak legyen benne a kockázatban az ellenlépés. Aki kiváncsiskodni, az meg ne csodálkozzon.
Alkalmasint a cím tényleg hülye.
Nála már csak Orbán kórosabb.
Meg a neofasisztoid gigerli ott a jobbszélen
pityuka
MTI-től vette át az alfahír - így már érthető. De a propeller?
nehogymá
csak tudnám mitöl volt ez gyülölet beszéd?a "cikket" nyilvánvalóan olyas valaki irta,akinek mindegy,hogy mit csinál Gyurcsány bele kell kötni. mert. csak.
Senara
Választások miatt kell az álhír . 4 DK -tól ennyire be vannak szarva ? Erről beszéljenek ne a csúti stadionról !Polgárok Simont a hajrára tartogatjátok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.