Hangyák lakóhelyéül szolgáló fához kötöztek két tolvajt egy bolíviai kis faluban, Ayopayában. A fiatal rablók (18, 19) a gyanú szerint három motorbiciklit loptak el, ezért büntetésül a veszélyes tűzhangyák szabad prédájává tették őket a feldühödött helyiek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: de ha már nincsenek ilyen egzotikus lehetőségeink, marad az áram a kerítésbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
@Szvetlana: Három nap alatt rend lett !!!
Itt is be kellene vezetni valami hasonlót !!! OLCSÓ!!! és HATÁSOS !!!
qxy
Otthon amikor egy olyan nagy boltban dolgoztam ahol a környéken többségbe voltak a " Füstölt csülkök, nagy rablások lopások mentek. Nekem is egyszer odajött egy nagy darab ' Csülök" .- Na idefigyejj! aggyál nekem 5 kiló combot, mert ha nem át rántalak a húspulton.
Mire én, csak lazán támaszkodva. .- Próbáld meg. Mozdulj rám! egy vágással levágom a fejed! azt hiszed véletlen ültem tíz évet a sitten? ? ? ? Nem te leszel az első, de az utolsó sem. Na gyere! Csak mozdulj meg! . Mivel a romák nagyon félnek a ""Mérésztől" ( haláltól) el terjedt egy nap alatt hogy ki a hentes a nagy boltban. Nem tudom mi az oka, de megszűntek a rablások, lopások.Az egyik romával, lenyelettem a saját bicskáját amivel rabolni akart az utcán. Csak egy két példa kell és beszarnak.
Na ez kellene a politikusokkal is és szerintem ott is rend lenne. Akit sikkasztáson, csaláson rajta kaptak és megúszta, valahogy véletlen " el vesztené a kezét" Két három politikus és szerintem gyarapodna az állam kassza.
darwin
@qxy: Még a rokkantságit sem sajnálnám tőlük...
qxy
@darwin: Én meg azt a dokit sem sajnálnám aki jó pénzért ezeknek elintézte a rokkant nyugdíjat! Kisegítő suli 10 év, ( mert annyi volt a 8 ált.) BNW ..vel furikáz,engem igazoltat a rendőr, mindent elkér hátha tud büntetni és amikor említem hogy hány romát látott már tanuló vezető autóban? Nem azokat kellene fingatni? .- Mi a válasz erre? ? " Az nem az én dolgom" .
Gyuri Géderről
@darwin: Való igaz, a "kölcsönös bizalom" ami bemutatott tetteken alapszik elképesztően jól működik. Személyes tapasztalat.
A politikusok esetében, inkább a hangyákat részesíteném előnybe.
darwin
@Gyuri Géderről: Rokkantosítani csak politikust szabad.A hangyákat hagyjuk,mert jön az ombudsman.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.