BEVERLY HILLS – Szerény számítások szerint is már legalább 115 millió forintot költött az idén Andy Vajna (69) hitvesére, Vajna Tímeára (31)! A filmmogul kedvese jelenleg a napfényes Los Angelesben tölti az idejét, noha napokkal ezelőtt még Aspenben síelt, s élvezte a friss levegőt. Tímea az Instagram-oldalán rendszeresen képeket oszt meg szürkének nem nevezhető hétköznapjairól. Egyik legújabb fotóján például egy Porsche Panamerát vezet, miközben éppen a világhírű Rodeo Drive-on vásárolgat, ahová csak a leggazdagabbak merészkednek, hiszen itt kizárólag luxusmárkák (Dior, Versace, Gucci, Valentino stb.) üzletei találhatók.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Coco Channel mondta, de azt hiszem ,nagyon igaza volt.

"A nők G pontja a" shopping" szó G betűjében van:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DogAdventures
A legrombolóbb lelkiállapotok egyike az irigység. Ha többet akarunk elérni, mint amivel rendelkezünk, váljunk többé, mint amik most vagyunk.
mariaberta
A fiatalságot meg kell fizetni, hiszen nem Andy szépsége bűvölte el Timikét.
Nil
Nem sok ez ha belegondolok milyen lehet a szex Vajnával.
Desischado
@Horizont: Az hagyján, hogy egy szemét alak. De pasinak is egy hányadék! Rosszul lennék szó szerint, ha meg kéne - hú, le sem birom írni! Csókolja mag a nyavaj, pfujj, brrr! Gusztustalan egy alak!
@DogAdventures: Te el vagy tájolva! Irígyli a halál! Ha belegondolok, miféle nő, én végigkövettem azt, amit Damuval csinált, már ott is többször BEBIZONYÍTOTTA, hogy miféle, és hogy a mese több helyen erősen sántít. Ebben egyébként vaynának is benne volt a keze alaposan. És azért irígyeljem, hogy egy ilyen gusztustalan vénembernek kell...? Én nem vagyok senki rihéje, igaz nem élek luxusban, de nem is hiányzik! Elég sivár annak lénye, akit ez boldoggá tud tenni! A családom, a barátaim, az unokaöcsikék mosolya az igazi boldogság! Vagy ha van egy szerető társad, aki igazán szeret, és veled megy az élet útján! Ezért irígykedjek rá?! Nevetséges!
nemjoezigy
Azért valami közünk van hozzá, ugyanis filmügyi kormánybiztos ez a szép ember, tehát valahol a mi adópénzünkből is élnek ilyen jól. (jó tudom, hogy előtte is volt pénze azért ment hozzá ez az okos és szép honleány:-) Nemcsak az irigység!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.