Totális érdektelenségbe fulladt az államadósság elleni harc. Már nem csak a kormány, de a civilek sem tesznek érte, alig csordogált be összeg az Összefogás alapba – írja a Bors.

A lap azt írja, kétszáznyolcvanhatmillió forint. Mind­össze ennyi folyt be három év alatt az államadósság elleni alapba. A kormány 2011 áprilisában hozta létre az alapot. A legtöbbet Szomor Dezső gazdálkodó adta (több mint húszmillió forintot), de az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György is tízmilliót utalt.

Óriásit csalódtam, teljesen elkeseredtem. Most, az év végén le is köszönök. A családom nevében ígértem fejenként kétmillió forintot. Ebből nyolcat már befizettem, még kettő hátra van, ezt idén beadom, de utána vége – mondta a Borsnak Horváth Tihamér.

Az államadósság mértéke az alap elindításakor (2011 áprilisában) 20 552 milliárd forintra rúgott. Most 23 391 milliárd forinton áll a teljes teher, azaz 2839 milliárd forinttal nőtt három év alatt.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@nemzeti_nyugdíjas: Az általad felsorolt két alternatíva közül az eddigi események az első folyamatosságát igazolják, ebből következően a második lehetőség teljesen kizárt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nemzeti_nyugdíjas: Az általad felsorolt két alternatíva közül az eddigi események az első folyamatosságát igazolják, ebből következően a második lehetőség teljesen kizárt!
Yoda69
@nemzeti_nyugdíjas: Remelem nem most dobbentel ra az igazsagra?
bakegya
@coyote3: a fővezír,költő lett azóta,pénzköltő mint én,csak milliárdokkal labdázik!
nemzeti_nyugdíjas
@Yoda69: Ez az igazság már rég látszik, csak sokan még nem jöttek rá. Az ország állapota nem a jó vezetés miatt romlik folyamatosan, hanem azért, hogy hozzá nem értők ülnek pozíciókban. Most is cserélgetik szart a fosra.:)
Kísérletezgetnek.
human
Hangzatos mondatokkal sem gazdaságot nem lehet élénkíteni, sem államadósságot csökkenteni. Egy darabig meg tudnak élni abból, hogy a csapból is az folyik, "Jobban teljesítünk" de a valóság mindenkit utolér.
Ezt a pár száz milliót tőlem elköthetik új idegenlégiósra a felcsúti csapatba is. Nem érdekel, mert ezt a fideszesek és a megvezetett hinni akarók adták össze.
Desischado
Kilátszik már nem is a lóláb, hanem az egész ló! Mikor milliárdokat herdál el hazugovics meg a bandája, saját magukra, akkor mit lehet ezen csodálkozni? Egyébként jellemző, hogy a nagy "szabadságharcos" Egy fityinget sem adott! Mert reszket, ha pénzt kéne adni, de saját magukkal bezzeg bőkezű! A kölykökre hivatkozik?! Hiszen egy fillérjébe sem kerültek, az összeharácsolt, rabolt vagyonból neveli őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.